Wednesday, March 9, 2011

merajuk memang berkesan

Posted by mrs yaya at Wednesday, March 09, 2011
sape kate aku suke merajuk ha?? pandai2 je dia tu..pukul kang..huhu! kite majuk setiap hari ahad je..betol la..tak caya pulak dia...*buat muke suci*
tau tak semalam aku bukan merajuk pun..cume malas nak layan jee...*penat tau carik perkataan sama makna dengan merajuk...* eh eh bukan tak merajuk pun..cume malas nak layan..erk??

cop2..sape yang merajuk semalam erk???huhu!!! ok2..meh aku nak cerita skit..tahu tak en apiz kite mrajuk petang smalam...huhu!! sebab ape??sebab kite lambat siap..so dia xsempat nak maen badminton...huhu!!janji kol6,kite siap kol630 lebih2..huhu!!!

masuk je kereta,dia senyap tak kate pape pn...nak buat muke comel la tu...huhu!! mengadew jer nak aku pujuk dia...*dalam hati..majuk pulak mamat nih..* aku pun snyap la...buat2 majuk jgk..hahah!! najis tol perangai camtu...

heeeeee! mesti korang rasa nak lempang aku kan..kira dalam penceritaan ni aku macam syaitan sikit, perangai nak keji je, bukan orang tu buat salah apa pun ...tapi saja la aku nak berdrama dengan dia...kat sapa lagi aku nak berdrama kan...hehe!

makin merajuk makin gemuk pulak rasanya..hehe!

ini lah orang yang kasihan sebab dapat awek yang super power kalau bab tomahan..hehe! kalau aku sound dia..baik punye...nasib la apiz ni sabar penyabar...eleh, sebab aku tomahan pun mesti aku comel, tu yang dia tak marah tu... (euwwwww, muka macam periuk belanga ada hati)

nasib awak lah banggggg......sapa suruh mintak kapel dulu2..kan sekarang dah kerut2 dahi...
hehehe! Apiz ni kalau marah aku pun stok jeling2 je...takut takut takut..hehehe!

Thats why la i love u...heeeee

0 comments on "merajuk memang berkesan"

Post a Comment

Wednesday, March 9, 2011

merajuk memang berkesan

sape kate aku suke merajuk ha?? pandai2 je dia tu..pukul kang..huhu! kite majuk setiap hari ahad je..betol la..tak caya pulak dia...*buat muke suci*
tau tak semalam aku bukan merajuk pun..cume malas nak layan jee...*penat tau carik perkataan sama makna dengan merajuk...* eh eh bukan tak merajuk pun..cume malas nak layan..erk??

cop2..sape yang merajuk semalam erk???huhu!!! ok2..meh aku nak cerita skit..tahu tak en apiz kite mrajuk petang smalam...huhu!! sebab ape??sebab kite lambat siap..so dia xsempat nak maen badminton...huhu!!janji kol6,kite siap kol630 lebih2..huhu!!!

masuk je kereta,dia senyap tak kate pape pn...nak buat muke comel la tu...huhu!! mengadew jer nak aku pujuk dia...*dalam hati..majuk pulak mamat nih..* aku pun snyap la...buat2 majuk jgk..hahah!! najis tol perangai camtu...

heeeeee! mesti korang rasa nak lempang aku kan..kira dalam penceritaan ni aku macam syaitan sikit, perangai nak keji je, bukan orang tu buat salah apa pun ...tapi saja la aku nak berdrama dengan dia...kat sapa lagi aku nak berdrama kan...hehe!

makin merajuk makin gemuk pulak rasanya..hehe!

ini lah orang yang kasihan sebab dapat awek yang super power kalau bab tomahan..hehe! kalau aku sound dia..baik punye...nasib la apiz ni sabar penyabar...eleh, sebab aku tomahan pun mesti aku comel, tu yang dia tak marah tu... (euwwwww, muka macam periuk belanga ada hati)

nasib awak lah banggggg......sapa suruh mintak kapel dulu2..kan sekarang dah kerut2 dahi...
hehehe! Apiz ni kalau marah aku pun stok jeling2 je...takut takut takut..hehehe!

Thats why la i love u...heeeee

0 comments: