Thursday, March 10, 2011

i love u

Posted by mrs yaya at Thursday, March 10, 2011
bila kita melihat orang yang lebih hensem dari pakwe kita,
dan orang tu nak ngorat kita, apakah perasaan kita??

GILA RASA HOT DOWHH....hahahahaha!
ok fine fine, itu cerita dongeng...

Kelakar tau tengok apiz sekarang,
sikit-sikit cakap I LOVE U -bapak show off aii ni..hahahaha!-
yela yela macam aku sorang je kan ada pakwe,
bla la kepada diri sendiri...kuikuikui!

bukan apa, manjanye semacam,
aku nak geli jugak, tapi SUKA...ha cane tu..hahahaha!
ok dah tu pompuan gedik, sila update untuk esok,
jangan jadi pemalas macam kambing...

p/s : kepada sesiapa yang baca blog aku secara suka atau tak suka, thanks sebab baca ye, walaupun ada certain perkara yang korang tak suka, dan ada yang korang suka, atau korang meluat nak baca, atau apa sahaja perasaan korang terhadap aku, ADA AKU KISAH? hahaha!
apa-apa pun, I love U, semua aku sayang, kalau kau musuh sekali pun,bila aku tengok kau tersadung, aku sedia hulurkan tangan, jangan kerana korang judge aku macam kanak2 riang di blog nih, dan terus mengatakan aku tak matang...... test me if u want :)

jap jap, korang agak-agak, bila aku dengan apiz plan nak kawen????????????

0 comments on "i love u"

Post a Comment

Thursday, March 10, 2011

i love u

bila kita melihat orang yang lebih hensem dari pakwe kita,
dan orang tu nak ngorat kita, apakah perasaan kita??

GILA RASA HOT DOWHH....hahahahaha!
ok fine fine, itu cerita dongeng...

Kelakar tau tengok apiz sekarang,
sikit-sikit cakap I LOVE U -bapak show off aii ni..hahahaha!-
yela yela macam aku sorang je kan ada pakwe,
bla la kepada diri sendiri...kuikuikui!

bukan apa, manjanye semacam,
aku nak geli jugak, tapi SUKA...ha cane tu..hahahaha!
ok dah tu pompuan gedik, sila update untuk esok,
jangan jadi pemalas macam kambing...

p/s : kepada sesiapa yang baca blog aku secara suka atau tak suka, thanks sebab baca ye, walaupun ada certain perkara yang korang tak suka, dan ada yang korang suka, atau korang meluat nak baca, atau apa sahaja perasaan korang terhadap aku, ADA AKU KISAH? hahaha!
apa-apa pun, I love U, semua aku sayang, kalau kau musuh sekali pun,bila aku tengok kau tersadung, aku sedia hulurkan tangan, jangan kerana korang judge aku macam kanak2 riang di blog nih, dan terus mengatakan aku tak matang...... test me if u want :)

jap jap, korang agak-agak, bila aku dengan apiz plan nak kawen????????????

0 comments: