Sunday, November 4, 2012

cadangan amat diperlukan disini

Posted by mrs yaya at Sunday, November 04, 2012
sebelum cerita pasal cadangan, aku nak lepas geram sikit..alahaiii..hahahah! beberapa minggu ini kan..ada lah sorang makcik ini..selalu kol aku..dan tiap kali dia kol aku,selalu aku buat ayat macam ini...makcik,makcik salah no ini..saya bukan zilaazzz..haa... lepas tu,kol lagi...makcik saya bukan zilaaa..petang tu,kol lagi..stress nye sayeeee!! 

nampak tak?aku sangat stress disitu..siapa zila?? apa kaitan zila dengan makcik tu?tiba-tiba sibuk nak tahu..tapi kan kalau makcik itu cakap,hello scha alyahya ada..oh..itu baru aku..hahahah!!!

okey,habis cite pasal geram...nak cite pasal cadangan..sekarang duit dalam bank agak banyak.disebabkan duit terlalu banyak, aku jadi rungsing sangat..jadi...aku rasa nak pergi bercuti..sorang-sorang pun takpe..stok buat mulut muncung mata berair sambil taip..kotak tisu letak sebelah laptop..konon-konon tengah bersedih..pftttt!!! sobb...

dalam kepala aku sekarang nak bercuti! nak bercuti! nak bercuti! nak tunggu bercuti dengan manja-manja,alaa...bulan 12.lambat lagi itu..sebulan bagaikan setahun..wahahah!!!
pulau?cameron??bukit fraser?sekarang musim hujan kan..oh! kenapa mood ini datang time musim hujan??oh! kenapa,kenapa dan kenapa??buat-buat stress pula..!@#$%^& agak-agak korang lah kan..tempat mana yang paling best ya?aku serius,memang tak berapa nak tahu..

pleaseeeeeee...


0 comments on "cadangan amat diperlukan disini"

Post a Comment

Sunday, November 4, 2012

cadangan amat diperlukan disini

sebelum cerita pasal cadangan, aku nak lepas geram sikit..alahaiii..hahahah! beberapa minggu ini kan..ada lah sorang makcik ini..selalu kol aku..dan tiap kali dia kol aku,selalu aku buat ayat macam ini...makcik,makcik salah no ini..saya bukan zilaazzz..haa... lepas tu,kol lagi...makcik saya bukan zilaaa..petang tu,kol lagi..stress nye sayeeee!! 

nampak tak?aku sangat stress disitu..siapa zila?? apa kaitan zila dengan makcik tu?tiba-tiba sibuk nak tahu..tapi kan kalau makcik itu cakap,hello scha alyahya ada..oh..itu baru aku..hahahah!!!

okey,habis cite pasal geram...nak cite pasal cadangan..sekarang duit dalam bank agak banyak.disebabkan duit terlalu banyak, aku jadi rungsing sangat..jadi...aku rasa nak pergi bercuti..sorang-sorang pun takpe..stok buat mulut muncung mata berair sambil taip..kotak tisu letak sebelah laptop..konon-konon tengah bersedih..pftttt!!! sobb...

dalam kepala aku sekarang nak bercuti! nak bercuti! nak bercuti! nak tunggu bercuti dengan manja-manja,alaa...bulan 12.lambat lagi itu..sebulan bagaikan setahun..wahahah!!!
pulau?cameron??bukit fraser?sekarang musim hujan kan..oh! kenapa mood ini datang time musim hujan??oh! kenapa,kenapa dan kenapa??buat-buat stress pula..!@#$%^& agak-agak korang lah kan..tempat mana yang paling best ya?aku serius,memang tak berapa nak tahu..

pleaseeeeeee...


0 comments: