Monday, November 12, 2012

cerita pasal.....olollooo :)

Posted by mrs yaya at Monday, November 12, 2012
kahkahkah!! nak gelak dulu..sentap lah tuu..sejak akhir-akhir ini aku dah mula rasa bosan..bosan dengan semua ini..bila ada perasaan bosan itu,mula nak cari pasal..wahaha!!! kadang-kadang teringin nak merajok..agak-agak korang la kan,kalau aku merajok saja-saja ada orang nak pujuk aku tak?? memang tak lah kan..hahaha!! nak bersosial pun,macam sudah malas..wah!dah nampak kat situ aku dah besar..hahahah!!!! 

okey,cakap pasal bersosial..ada 2,3 orang ini tanya aku kenapa aku tak reply tweet..oh! oke..buat masa sekarang ini,aku dah makan hati dengan twitter..cewah!!! jangan risau peminat-peminat ku sekalian..aku baca je apa yang korang tweet cuma tangan ini tak rasa nak bertweet-tweet lagi..tak rasa nak klik button twitter dan update..nanti bila aku dah rindu nak tweet...aku aktifkan balik twitter aku yaa...

balik pada entry asal..cerita ini 2,3 hari lepas kat  rumah abah dan mama nini aku..memandangkan aku bosan dan banyak masa free,dalam minggu tu 2kali aku lepak rumah diaorang..motip utama..nak tengok adik baru aku..wahahah!!! adik baru ke??

sampai rumah terus naik atas dengan langkah yang pelahan-lahan,cari adik-adik aku..oke tipu..aku cari kitti aje..maaf ya yang lain...wahaha!!! serius sangat lame tak  jumpa cik kitti..bila dah jumpa,memang terkejut..kittti dah besar dan yang paling terkejut,dia dah tak manja macam dulu-dulu..:( dah tak suka orang pegang-pegang..:(  dah tak lasak..:( adakah sebab faktor umur?? sekarang kitti suka bersendirian..oke,sangat kecewa disitu..kenapa u dah berubah ??rasa nak bawa diri je time tu...:( hok oloohhhh...

kakka pun dah besar tapi perangai still macam dulu-dulu..suka manja-manja tak bertempat..mungkin sebab dia jantan?haahahh!!kakka tersangat la manja..kadang-kadang itu,orang tak panggil pun dia memang suka datang..pastu mula jilat-jilat..buat muka cute...aku tak berapa suka sangat kakka ini..sebab ape? sebab dia hitam..so aku memang tak berapa nak suka kucing hitam ini..tetapiiii...kalau bagi kat orang yang geli dengan spesis  kucing ni..macam syok je..kan kan kan...hahaahha!!!

sekarang pasal kucing baru..cik putih..why cik putih?? adoiiii...nama putih sebab bulu putih ke apa nih?cik putih ini kucing baru..masih kecik dan sangat lasak..mungkin sebab badan ringan so aku tak dapat nak kejar...eh,sekarang memang aku tak dapat nak kejar..tapi ingat yaa! bila kaki aku dah kuat..haa..ko tengok sape lagi lasak..yang sangat tak tahan,firstday abah beli,siap letak reben..sangat-sangat "cute".. erkkk..
yang hitam tu kakka dan yang putih itu kitti..dah terbukti disitu..*kitti sedang meluat..kakaka!
kitti yang suka sangat bersendirian :(
kakka datang tanpa orang panggil..strees aku..*jangan tanya kenapa aku begitu sopan time ini..
nasib seluar aku kuning kan..kalau tak,memang tak nampak apa-apa kat situ..hahahah!!
yang nih cik putih..kucing baru dalam family ini..
kedudukan yang sangat pelik bila bersantai...agak pelik *sambil angkat kening..hmm..
agak-agak abah nak tambah lagi tak kucing??rasa macam dah cukup ni..kan mama..hahahah!!!




0 comments on "cerita pasal.....olollooo :)"

Post a Comment

Monday, November 12, 2012

cerita pasal.....olollooo :)

kahkahkah!! nak gelak dulu..sentap lah tuu..sejak akhir-akhir ini aku dah mula rasa bosan..bosan dengan semua ini..bila ada perasaan bosan itu,mula nak cari pasal..wahaha!!! kadang-kadang teringin nak merajok..agak-agak korang la kan,kalau aku merajok saja-saja ada orang nak pujuk aku tak?? memang tak lah kan..hahaha!! nak bersosial pun,macam sudah malas..wah!dah nampak kat situ aku dah besar..hahahah!!!! 

okey,cakap pasal bersosial..ada 2,3 orang ini tanya aku kenapa aku tak reply tweet..oh! oke..buat masa sekarang ini,aku dah makan hati dengan twitter..cewah!!! jangan risau peminat-peminat ku sekalian..aku baca je apa yang korang tweet cuma tangan ini tak rasa nak bertweet-tweet lagi..tak rasa nak klik button twitter dan update..nanti bila aku dah rindu nak tweet...aku aktifkan balik twitter aku yaa...

balik pada entry asal..cerita ini 2,3 hari lepas kat  rumah abah dan mama nini aku..memandangkan aku bosan dan banyak masa free,dalam minggu tu 2kali aku lepak rumah diaorang..motip utama..nak tengok adik baru aku..wahahah!!! adik baru ke??

sampai rumah terus naik atas dengan langkah yang pelahan-lahan,cari adik-adik aku..oke tipu..aku cari kitti aje..maaf ya yang lain...wahaha!!! serius sangat lame tak  jumpa cik kitti..bila dah jumpa,memang terkejut..kittti dah besar dan yang paling terkejut,dia dah tak manja macam dulu-dulu..:( dah tak suka orang pegang-pegang..:(  dah tak lasak..:( adakah sebab faktor umur?? sekarang kitti suka bersendirian..oke,sangat kecewa disitu..kenapa u dah berubah ??rasa nak bawa diri je time tu...:( hok oloohhhh...

kakka pun dah besar tapi perangai still macam dulu-dulu..suka manja-manja tak bertempat..mungkin sebab dia jantan?haahahh!!kakka tersangat la manja..kadang-kadang itu,orang tak panggil pun dia memang suka datang..pastu mula jilat-jilat..buat muka cute...aku tak berapa suka sangat kakka ini..sebab ape? sebab dia hitam..so aku memang tak berapa nak suka kucing hitam ini..tetapiiii...kalau bagi kat orang yang geli dengan spesis  kucing ni..macam syok je..kan kan kan...hahaahha!!!

sekarang pasal kucing baru..cik putih..why cik putih?? adoiiii...nama putih sebab bulu putih ke apa nih?cik putih ini kucing baru..masih kecik dan sangat lasak..mungkin sebab badan ringan so aku tak dapat nak kejar...eh,sekarang memang aku tak dapat nak kejar..tapi ingat yaa! bila kaki aku dah kuat..haa..ko tengok sape lagi lasak..yang sangat tak tahan,firstday abah beli,siap letak reben..sangat-sangat "cute".. erkkk..
yang hitam tu kakka dan yang putih itu kitti..dah terbukti disitu..*kitti sedang meluat..kakaka!
kitti yang suka sangat bersendirian :(
kakka datang tanpa orang panggil..strees aku..*jangan tanya kenapa aku begitu sopan time ini..
nasib seluar aku kuning kan..kalau tak,memang tak nampak apa-apa kat situ..hahahah!!
yang nih cik putih..kucing baru dalam family ini..
kedudukan yang sangat pelik bila bersantai...agak pelik *sambil angkat kening..hmm..
agak-agak abah nak tambah lagi tak kucing??rasa macam dah cukup ni..kan mama..hahahah!!!




0 comments: