Saturday, November 3, 2012

nafsu nak strawberry

Posted by mrs yaya at Saturday, November 03, 2012
aku ini sebenarnya bukan penggemar strawberry...Ada masa-masa je ak nak makan strawberry..Tengok la setahun sekali nak makan strawberry..Ikut keadaan la..Tapi sejak dua mejak ini,nafsu aku dengan strawberry ini makin menjadi-jadi..baru ini duduk syok-syok online kat facebook,manja aku ni duduk tag gambar strawberry kat wall aku..
okey,dia saja nak nafsu aku makin membuak-buak..ha! amiik ko..membuak-membuak gitu..hehe! kat terengganu ni memang takde la..jangan nak beranggan la kan..kalau ada pun,kat cameron tu haa...sekarang manja aku tengah jadi kanak-kanak riang kat cameron tuu..ok sangat la jeles ko pergi sana..aku dah terbayang-bayang ko duduk menari-nari kat sana sambil makan strawberry...:(
agak-agak kat cameron ada tak semua ni??rasa nak pergi pulak la kat sana..manja-manja!!...jom la pergii lagii..

0 comments on "nafsu nak strawberry"

Post a Comment

Saturday, November 3, 2012

nafsu nak strawberry

aku ini sebenarnya bukan penggemar strawberry...Ada masa-masa je ak nak makan strawberry..Tengok la setahun sekali nak makan strawberry..Ikut keadaan la..Tapi sejak dua mejak ini,nafsu aku dengan strawberry ini makin menjadi-jadi..baru ini duduk syok-syok online kat facebook,manja aku ni duduk tag gambar strawberry kat wall aku..
okey,dia saja nak nafsu aku makin membuak-buak..ha! amiik ko..membuak-membuak gitu..hehe! kat terengganu ni memang takde la..jangan nak beranggan la kan..kalau ada pun,kat cameron tu haa...sekarang manja aku tengah jadi kanak-kanak riang kat cameron tuu..ok sangat la jeles ko pergi sana..aku dah terbayang-bayang ko duduk menari-nari kat sana sambil makan strawberry...:(
agak-agak kat cameron ada tak semua ni??rasa nak pergi pulak la kat sana..manja-manja!!...jom la pergii lagii..

0 comments: