Friday, November 2, 2012

tips memikat gadis anda

Posted by mrs yaya at Friday, November 02, 2012
hari ini entah la kenapa aku bole nak buat entry macam ni...haa buang tabiatkan.. yelah,aku sendiri pun tunggang langgang, nak bagi tips bagai..ini kes kawan aku la ini..

gambar sebagai penyeri..

tadi ada la sorang kawan aku ini,nak minta tips dari aku..kenapa aku?hahah! oke takpe..sebab kawan kan..aku cuba la tolong yang mane patut..aku tak boleh tengok kawan-kawan frust ini..takkan nak suruh dia search google pula kan..sucikan hati aku..hahah! bile ko tanya aku,macam mana nak pikat hati perempuan ini..baik,mari aku tolong ko yang mane aku tahu...dan untuk mana-mana lelaki yang tengah nak usya-usya perempuan kat luar sana..nak cuba usya aku pun boleh.. sebab aku sekarang pun rasa aku patut kene usya jugak..hahaha! ada je kene lempang nanti.. :p

first kalau korang nak usya girl yang dah berjaya lembutkan hati korang tu mesti la kena tahu nama dia..Macam mana nak cari nama dia tu banyak cara sebenarnya..boleh pergi cari kawan si dia dan tanya direct..cara ini takde la malu sangatkan..kalau korang terer,boleh jadi stalker..dekat mana?ofcoz la facebook,twitter.tapi nasib korang la kalau sidia letak nama glemer..auuww!! ataupun korang boleh pergi dengan muka macho pergi terus dekat girl tu.Cara ini aku rasa lebih nampak bersungguh-sungguh gitu..

lepas dah tahu nama semua tu,mesti nak tahu masih single atau dah ada yang first step dulu dari korang.Part ini agak sukar kalau korang seorang lelaki yang gugup dan pemalu..bagi yang merokok,bila gugup tu mula la merokok..hahah! yelah nak tanya soalan ceput mas ini bukan senang..buatnya girl ini dah berpunya,alamat terjun bangunan la korang..hahah! tanya dengan cara yang agak spontan..tapi awas,jangan sampai girl tu hidu trick korang dengan mengagak korang cuba nak tackle dia..rileks2 sudah lah..sebab ada girl yang tak selesa tau...

bila dah tahu sama ada girl masih single,korang boleh terus bakar ayat power korang tu sampai girl tu rasa tertarik dengan korang.kalau yang jenis tak berapa pandai buat ayat tu,just buat dia rasa selesa dengan korang,itu dah cukup.just be yourself.. :) tapi kalau korang dapat tahu yang girl tu dah berpunya,jangan la korang frust..bunga bukan sekuntum kan.korang boleh jadi kawan..mana tau,boleh jadi kawan rapat..haa..tapi agak-agak kalau girl ni tetiba clash,jangan la korang kacau dia..just bagi dia masa dan biar nampak korang dalam hati dia.orang yang sabar,biasa dapat..usaha skit..jangan duduk diam saja..

bila dah dapat green light time tu,jangan seronok sangat..just jaga hati girl tu jangan sampai apa yang korang usaha selama ini hancur macam tu je..sebab ramai aku tengok lelaki hancurkan hati perempuan..tak tahu apa motif diaorang buat macam tu..takpe,tuhan maha adil kan... :)

okebye! ;)

0 comments on "tips memikat gadis anda"

Post a Comment

Friday, November 2, 2012

tips memikat gadis anda

hari ini entah la kenapa aku bole nak buat entry macam ni...haa buang tabiatkan.. yelah,aku sendiri pun tunggang langgang, nak bagi tips bagai..ini kes kawan aku la ini..

gambar sebagai penyeri..

tadi ada la sorang kawan aku ini,nak minta tips dari aku..kenapa aku?hahah! oke takpe..sebab kawan kan..aku cuba la tolong yang mane patut..aku tak boleh tengok kawan-kawan frust ini..takkan nak suruh dia search google pula kan..sucikan hati aku..hahah! bile ko tanya aku,macam mana nak pikat hati perempuan ini..baik,mari aku tolong ko yang mane aku tahu...dan untuk mana-mana lelaki yang tengah nak usya-usya perempuan kat luar sana..nak cuba usya aku pun boleh.. sebab aku sekarang pun rasa aku patut kene usya jugak..hahaha! ada je kene lempang nanti.. :p

first kalau korang nak usya girl yang dah berjaya lembutkan hati korang tu mesti la kena tahu nama dia..Macam mana nak cari nama dia tu banyak cara sebenarnya..boleh pergi cari kawan si dia dan tanya direct..cara ini takde la malu sangatkan..kalau korang terer,boleh jadi stalker..dekat mana?ofcoz la facebook,twitter.tapi nasib korang la kalau sidia letak nama glemer..auuww!! ataupun korang boleh pergi dengan muka macho pergi terus dekat girl tu.Cara ini aku rasa lebih nampak bersungguh-sungguh gitu..

lepas dah tahu nama semua tu,mesti nak tahu masih single atau dah ada yang first step dulu dari korang.Part ini agak sukar kalau korang seorang lelaki yang gugup dan pemalu..bagi yang merokok,bila gugup tu mula la merokok..hahah! yelah nak tanya soalan ceput mas ini bukan senang..buatnya girl ini dah berpunya,alamat terjun bangunan la korang..hahah! tanya dengan cara yang agak spontan..tapi awas,jangan sampai girl tu hidu trick korang dengan mengagak korang cuba nak tackle dia..rileks2 sudah lah..sebab ada girl yang tak selesa tau...

bila dah tahu sama ada girl masih single,korang boleh terus bakar ayat power korang tu sampai girl tu rasa tertarik dengan korang.kalau yang jenis tak berapa pandai buat ayat tu,just buat dia rasa selesa dengan korang,itu dah cukup.just be yourself.. :) tapi kalau korang dapat tahu yang girl tu dah berpunya,jangan la korang frust..bunga bukan sekuntum kan.korang boleh jadi kawan..mana tau,boleh jadi kawan rapat..haa..tapi agak-agak kalau girl ni tetiba clash,jangan la korang kacau dia..just bagi dia masa dan biar nampak korang dalam hati dia.orang yang sabar,biasa dapat..usaha skit..jangan duduk diam saja..

bila dah dapat green light time tu,jangan seronok sangat..just jaga hati girl tu jangan sampai apa yang korang usaha selama ini hancur macam tu je..sebab ramai aku tengok lelaki hancurkan hati perempuan..tak tahu apa motif diaorang buat macam tu..takpe,tuhan maha adil kan... :)

okebye! ;)

0 comments: