Tuesday, November 13, 2012

ibu masih ingat

Posted by mrs yaya at Tuesday, November 13, 2012
korang pernah ingat enrty aku yang sebelum ini pasal sipot b***??hahahah! ingatan ibu aku sangat power..

tadi  adik-adik aku tengah layan utraman 3 dekat astro ceria..ibu aku pula duk melayan perasaan..ulang alik depan tv dan dapur..katanya tak tahu nak buat apa..ada ke buat statment macam tu..minum air dah 2 gelas..makan pun dah 2 pinggan,,still lapar..ibu siapa la tuu..heheh! aku pula,macam biasa duk menghadap laptop je la..menghadap laptop sampai mata lebam..dan dan...hehehe!

tengah syok usya-usya kat facebook,adik aku si aiman..

aiman : eh ibu,raksasa sipot b***...

aku dah mula nak gelak tapi boleh cover-cover sopan lagi..

ibu : mesti sipot ini kentut busuk
aiman : haa?? *sambil pandang ibu

oke,memang dah tak leh tahan..semua gelak kecuali adik aku aiman yang macam bingung..adik bongsu aku pun pandai gelak..aku tak paham kenapa slow sangat adik aku yang sorang.sangat-sangat lambat..bila orang lain dah senyap,mula dia nak gelak..adoiii..ini kes makan semut banyak sangat ke apa adik aku sorang ini...

aku sebenarnya dah lupa pasal stetment adik aku hari itu..tapi bila ibu cakap macam tu,mula aku teringat pasal itu..dan aku rasa..aku rasa la kan..ibu aku sangat pelik malam ini..mungkin sebab seharian kiteorang kat rumah..kepala jadi tak berapa nak stabil..aku ingatkan aku sorang jer yang tak boleh duduk diam..rupanya ibu aku pun sama..yes! boleh salahkan keturunan bila aku tak duduk diam kat rumah yee..hahah!

esok insyallah aku keluar..serius,rasa otak aku sekarang macam kekurangan oksigen..mana-mana yang kenal aku tu,yang cam aku..tegur-tegur la ye..jerit aje nama yana..kalau lagi sopan,nurdiyana pun takpe..jangan panggil scha alyahya sudah..kecik hati scha nanti..wahahahah!!!!

0 comments on "ibu masih ingat"

Post a Comment

Tuesday, November 13, 2012

ibu masih ingat

korang pernah ingat enrty aku yang sebelum ini pasal sipot b***??hahahah! ingatan ibu aku sangat power..


tadi  adik-adik aku tengah layan utraman 3 dekat astro ceria..ibu aku pula duk melayan perasaan..ulang alik depan tv dan dapur..katanya tak tahu nak buat apa..ada ke buat statment macam tu..minum air dah 2 gelas..makan pun dah 2 pinggan,,still lapar..ibu siapa la tuu..heheh! aku pula,macam biasa duk menghadap laptop je la..menghadap laptop sampai mata lebam..dan dan...hehehe!

tengah syok usya-usya kat facebook,adik aku si aiman..

aiman : eh ibu,raksasa sipot b***...

aku dah mula nak gelak tapi boleh cover-cover sopan lagi..

ibu : mesti sipot ini kentut busuk
aiman : haa?? *sambil pandang ibu

oke,memang dah tak leh tahan..semua gelak kecuali adik aku aiman yang macam bingung..adik bongsu aku pun pandai gelak..aku tak paham kenapa slow sangat adik aku yang sorang.sangat-sangat lambat..bila orang lain dah senyap,mula dia nak gelak..adoiii..ini kes makan semut banyak sangat ke apa adik aku sorang ini...

aku sebenarnya dah lupa pasal stetment adik aku hari itu..tapi bila ibu cakap macam tu,mula aku teringat pasal itu..dan aku rasa..aku rasa la kan..ibu aku sangat pelik malam ini..mungkin sebab seharian kiteorang kat rumah..kepala jadi tak berapa nak stabil..aku ingatkan aku sorang jer yang tak boleh duduk diam..rupanya ibu aku pun sama..yes! boleh salahkan keturunan bila aku tak duduk diam kat rumah yee..hahah!

esok insyallah aku keluar..serius,rasa otak aku sekarang macam kekurangan oksigen..mana-mana yang kenal aku tu,yang cam aku..tegur-tegur la ye..jerit aje nama yana..kalau lagi sopan,nurdiyana pun takpe..jangan panggil scha alyahya sudah..kecik hati scha nanti..wahahahah!!!!

0 comments: