Sunday, July 10, 2011

aku paham sekarang...

Posted by mrs yaya at Sunday, July 10, 2011
aku dah paham perasaan orang yang batalkan perkahwinan dia last minit...

bukan dia jahat, tapi dia buat keputusan last minit...
erm...

macam korang tahan kencing, korang nak kencing, tapi sebab halangan banyak sangat, tandas kotor la, pintu tandas lock la..tandas bau syaitan la..tak ada air la...so bila dah terdesak sangat, memang dah tak tahan gila babeng, korang terpaksa keluarkan jugak..hehe! (macamdahtakadacontohlain)

tak paham eh???

contohnye, dia memang rasa nak putus, tapi sebab nak jaga hati semua pihak...dia teruskan..sampai suatu masa, dia rasa dia tak nak korban kan diri dia untuk sesuatu yang dia tak kan bahagia...so dia terpaksa jugak putuskan....

walaupun orang lain keji dia, tapi dia puas hati...sebab dia rasa free...


kenapa aku tibe2 cakap pasal ni??????
sebab aku tibe2 rasa......aku tak nak kawen......
dan ibu aku dah pening sekarang ni........kekeke!
please blame me now.... :P

tibe2 rasa macam ada orang nak pinang aku..maybe SHAZZY SAM???? (adahati)

0 comments on "aku paham sekarang..."

Post a Comment

Sunday, July 10, 2011

aku paham sekarang...

aku dah paham perasaan orang yang batalkan perkahwinan dia last minit...

bukan dia jahat, tapi dia buat keputusan last minit...
erm...

macam korang tahan kencing, korang nak kencing, tapi sebab halangan banyak sangat, tandas kotor la, pintu tandas lock la..tandas bau syaitan la..tak ada air la...so bila dah terdesak sangat, memang dah tak tahan gila babeng, korang terpaksa keluarkan jugak..hehe! (macamdahtakadacontohlain)

tak paham eh???

contohnye, dia memang rasa nak putus, tapi sebab nak jaga hati semua pihak...dia teruskan..sampai suatu masa, dia rasa dia tak nak korban kan diri dia untuk sesuatu yang dia tak kan bahagia...so dia terpaksa jugak putuskan....

walaupun orang lain keji dia, tapi dia puas hati...sebab dia rasa free...


kenapa aku tibe2 cakap pasal ni??????
sebab aku tibe2 rasa......aku tak nak kawen......
dan ibu aku dah pening sekarang ni........kekeke!
please blame me now.... :P

tibe2 rasa macam ada orang nak pinang aku..maybe SHAZZY SAM???? (adahati)

0 comments: