Sunday, July 17, 2011

kan dah dapat...

Posted by mrs yaya at Sunday, July 17, 2011
sejak aku membizi ni...serius aku tak ada masa nak luangkan masa dengan family..tapi family pun bizi jugak so diaorang tak ada la masa nak sunyi-sunyi ini...hahahah!!

so,memandangkan suami dan puteri cute tercinta pn zuraidah aka zulie berada di kampung halaman..ibu ajak abah pergi beli durian..katenye serabut aku asyik mengadu nak makan durian...wahahh!! mata aku tetiba rasa bersinar-sinar..akhirnye berjaya..hehheh!!!



dalam pukul8,kiteorang mengular kat pasar payang...durian! durian! durian! mari mari mari..camne,sesuai tak aku jadi tokey durian??kompern ramai pelanggan..dah la cute..boleh2...



fuh,ramai gile orang kat sana..jalan jem..dah tu malam minggu pulak tu...ada boy ini tengok2 aku..tak suka tau..terus aku topupkan kecomelan aku time tu...muahahaha!! tapi kadang2 aku tertengok boy td tu.mata aku ni tak boleh tahan okey nak tengok dia..kahkahkah! gatal sangat...sekali boy tu pun terpandang aku...ishhh...malu saya...auw!

okey2,kite fokus pada durian...sampai jer kat rumah,aku jalan cover2 pergi dapur..lambat pula abah,ibu ini...entah buat pe kat luar,aku pun tak pasti...nak kate angkat durian,aku yang angkat..excited ok nak makan durian...wahahh!!! ibu abah sampai jer kat dapur,aku orang pertama terjah durian..bau durian sampai ke jiran sebelah..sampai jiran sebelah bersuara..."durian oh durian"nak la tu...adeakukesah??

sekarang bermula la kisah aku dan durian....so,aku malas nak cite banyak2..koorang tengok je la gambar2 kat bawah ya..wahaah! auw!










ok tu je lah gambar setakat ini...kan lagi banyak gambar,ada pula orang tu jeles...wink! wink!kepada abah tercinta,thankssss sangat2 sebab belanje kiteorang makan durian dan tiket flight pergi,balik...sayang abah la camni...*apakah??* wahahah!!!!

0 comments on "kan dah dapat..."

Post a Comment

Sunday, July 17, 2011

kan dah dapat...

sejak aku membizi ni...serius aku tak ada masa nak luangkan masa dengan family..tapi family pun bizi jugak so diaorang tak ada la masa nak sunyi-sunyi ini...hahahah!!

so,memandangkan suami dan puteri cute tercinta pn zuraidah aka zulie berada di kampung halaman..ibu ajak abah pergi beli durian..katenye serabut aku asyik mengadu nak makan durian...wahahh!! mata aku tetiba rasa bersinar-sinar..akhirnye berjaya..hehheh!!!



dalam pukul8,kiteorang mengular kat pasar payang...durian! durian! durian! mari mari mari..camne,sesuai tak aku jadi tokey durian??kompern ramai pelanggan..dah la cute..boleh2...



fuh,ramai gile orang kat sana..jalan jem..dah tu malam minggu pulak tu...ada boy ini tengok2 aku..tak suka tau..terus aku topupkan kecomelan aku time tu...muahahaha!! tapi kadang2 aku tertengok boy td tu.mata aku ni tak boleh tahan okey nak tengok dia..kahkahkah! gatal sangat...sekali boy tu pun terpandang aku...ishhh...malu saya...auw!

okey2,kite fokus pada durian...sampai jer kat rumah,aku jalan cover2 pergi dapur..lambat pula abah,ibu ini...entah buat pe kat luar,aku pun tak pasti...nak kate angkat durian,aku yang angkat..excited ok nak makan durian...wahahh!!! ibu abah sampai jer kat dapur,aku orang pertama terjah durian..bau durian sampai ke jiran sebelah..sampai jiran sebelah bersuara..."durian oh durian"nak la tu...adeakukesah??

sekarang bermula la kisah aku dan durian....so,aku malas nak cite banyak2..koorang tengok je la gambar2 kat bawah ya..wahaah! auw!










ok tu je lah gambar setakat ini...kan lagi banyak gambar,ada pula orang tu jeles...wink! wink!kepada abah tercinta,thankssss sangat2 sebab belanje kiteorang makan durian dan tiket flight pergi,balik...sayang abah la camni...*apakah??* wahahah!!!!

0 comments: