Friday, July 15, 2011

kisah itu...

Posted by mrs yaya at Friday, July 15, 2011
tengah2 belek gambar kat laptop...terpandang lahh satu gambar ini..teringat kisah dulu-dulu...

cuba koorang pikir apakah yang berlaku..aku bagi 10saat,koorang boleh teka...ha???

emilia tumpahkan air??? salah!
husna kencing?? salah jugak!
air liur basi aku?? wah!! kurang ajar..

dah2..meh aku story sikit...ini semua husna aisyah punya pasal ok..dah takde orang lain dah..yang pelik2,semua perangai dia..malam tu,7januari2010...izani tetiba bangun..mayb dia nak p toilet kot..tetiba dia jerit...air!!! air!!!macam terkena sawan pun ada dia time tu..huhu! *sori ya terpaksa berterus terang..jangan mara...*

izani :wei!!! basah!!!
yana,usna,dila : haaa!! *buat terkejut..*

bila buka je lampu,bilik kiteorg penuh dengan air..siap melimpah2 g..banjir!!! cek punye cek..paip bilik air tak tutup...air dalam bilik air penuh...

izani :wei,sape tak tutup paip nih..
yana : sape last msuk bilik air...
husna : aku ke??haah la aku la *sambil buat muke cool*

rasa nak belasah jer husna time tu cukup2...nasib la laptop aku,aku letak atas..pastu izani panggil mimi..time tu mimi kte tengah berdating dengan en aziz...mimi naek jer..kecoh satu bilik..budak2 bawah ingat kiteorang basuh bilik..amboi..gile ke apa basuh bilik tengah pagi buta...
jam 2.32pagi,kiteorang terpaksa bercengkam mata,bertungkus lumus bersihkan bilik untuk keselesaan bersama..wahaah!!!aku tak sampai setengah jam,kroookkkk...hahah!! penat dol time tu...entah diaorang sudah bersih pukul berapa pun aku tak tahu...nasib la time tu ruby takde...kalu tak,"taik ko husna!!* huhuh!!!

pagi nak p kelas,masing-masing muka tak cukup tidur...

husna takleh terima kenyataan lagi kot time ini...biasa la buat salahkan...aku jugak cool..hakhak!




pesanan: sila pastikan paip dalam bilik anda ditutup dengan kemas sebelum tidur...

0 comments on "kisah itu..."

Post a Comment

Friday, July 15, 2011

kisah itu...

tengah2 belek gambar kat laptop...terpandang lahh satu gambar ini..teringat kisah dulu-dulu...

cuba koorang pikir apakah yang berlaku..aku bagi 10saat,koorang boleh teka...ha???

emilia tumpahkan air??? salah!
husna kencing?? salah jugak!
air liur basi aku?? wah!! kurang ajar..

dah2..meh aku story sikit...ini semua husna aisyah punya pasal ok..dah takde orang lain dah..yang pelik2,semua perangai dia..malam tu,7januari2010...izani tetiba bangun..mayb dia nak p toilet kot..tetiba dia jerit...air!!! air!!!macam terkena sawan pun ada dia time tu..huhu! *sori ya terpaksa berterus terang..jangan mara...*

izani :wei!!! basah!!!
yana,usna,dila : haaa!! *buat terkejut..*

bila buka je lampu,bilik kiteorg penuh dengan air..siap melimpah2 g..banjir!!! cek punye cek..paip bilik air tak tutup...air dalam bilik air penuh...

izani :wei,sape tak tutup paip nih..
yana : sape last msuk bilik air...
husna : aku ke??haah la aku la *sambil buat muke cool*

rasa nak belasah jer husna time tu cukup2...nasib la laptop aku,aku letak atas..pastu izani panggil mimi..time tu mimi kte tengah berdating dengan en aziz...mimi naek jer..kecoh satu bilik..budak2 bawah ingat kiteorang basuh bilik..amboi..gile ke apa basuh bilik tengah pagi buta...
jam 2.32pagi,kiteorang terpaksa bercengkam mata,bertungkus lumus bersihkan bilik untuk keselesaan bersama..wahaah!!!aku tak sampai setengah jam,kroookkkk...hahah!! penat dol time tu...entah diaorang sudah bersih pukul berapa pun aku tak tahu...nasib la time tu ruby takde...kalu tak,"taik ko husna!!* huhuh!!!

pagi nak p kelas,masing-masing muka tak cukup tidur...

husna takleh terima kenyataan lagi kot time ini...biasa la buat salahkan...aku jugak cool..hakhak!




pesanan: sila pastikan paip dalam bilik anda ditutup dengan kemas sebelum tidur...

0 comments: