Wednesday, July 6, 2011

boleh korang explain kan kat aku???

Posted by mrs yaya at Wednesday, July 06, 2011
dia yg sebok bercerite pasal ex boyfren dia.....
ramai la jugakk..hahahaha!! dan sesungguhnye aku tak de perasaan jelez...tu biasae dah kot..

cakap cannot go on ngn boy ni..
dengan boy tu pon....
pikir mase depan bagai..........
dan tetibe....

*tapi sekarang kite macam dah nampak mase depan kite..*

sambil buat muke seriuz..plus jeling2 gedik...

ape tu??? aku tak paham...atau aku yang tanak paham???

ke aku salah paham...ke dia yang tak paham..

ke korang dah paham??
hahaha..paham sile jelas kan kat aku..

sebab aku still cam......kuranggg kefahaman...

mungkin ayat dia wat aku konfiuz...dan malasss nak faham.....

ape tu eh???

0 comments on "boleh korang explain kan kat aku???"

Post a Comment

Wednesday, July 6, 2011

boleh korang explain kan kat aku???

dia yg sebok bercerite pasal ex boyfren dia.....
ramai la jugakk..hahahaha!! dan sesungguhnye aku tak de perasaan jelez...tu biasae dah kot..

cakap cannot go on ngn boy ni..
dengan boy tu pon....
pikir mase depan bagai..........
dan tetibe....

*tapi sekarang kite macam dah nampak mase depan kite..*

sambil buat muke seriuz..plus jeling2 gedik...

ape tu??? aku tak paham...atau aku yang tanak paham???

ke aku salah paham...ke dia yang tak paham..

ke korang dah paham??
hahaha..paham sile jelas kan kat aku..

sebab aku still cam......kuranggg kefahaman...

mungkin ayat dia wat aku konfiuz...dan malasss nak faham.....

ape tu eh???

0 comments: