Saturday, July 9, 2011

Tabiat atau Tebiat

Posted by mrs yaya at Saturday, July 09, 2011
ramai dikalangan perempuan perasan cantik macam aku akan ambil gambar dalam toilet. tapi aku jarang la nak buat macam ni sebab aku rasa susah la nak posing depan cermin....tapi aku telah berjaya melakukan ini atas dasar...

1. mengantuk di tempat kerja tahap gaban... mata aku tak boleh tahan ngantok walaupun tengah buat kerja tapi mata tak memberi kerjasama...

2. teringin nak feel remaja bila buat macam ni, kan selalu budak2 remaja suka posing dalam toilet...so keputusannya...boleh la...tak ada la best mana pun...huhu!


sebenarnya aku just nak tengok sama ada combination warna tudung aku dengan warna baju adalah tak ada kena mengena..haha! tapi boleh la...tak ada la teruk sangat...cuma memang tak ada kena mengena la...

okey tu la tabiat perempuan dan aku yang dah buang tebiat snap gambar dalam toilet...aku tak biasa buat...tapi mungkin lepas ni boleh buat lagi..hehe!


tunggu2!!! aku tak habis cakap lagi ini...sebenarnya kan,lelaki pun ada jugak tau yang snap gambar dalam toilet...nak tahu siapa???haa!!! biar la aku je yang tahu..kan u..huhuu!

0 comments on "Tabiat atau Tebiat"

Post a Comment

Saturday, July 9, 2011

Tabiat atau Tebiat

ramai dikalangan perempuan perasan cantik macam aku akan ambil gambar dalam toilet. tapi aku jarang la nak buat macam ni sebab aku rasa susah la nak posing depan cermin....tapi aku telah berjaya melakukan ini atas dasar...

1. mengantuk di tempat kerja tahap gaban... mata aku tak boleh tahan ngantok walaupun tengah buat kerja tapi mata tak memberi kerjasama...

2. teringin nak feel remaja bila buat macam ni, kan selalu budak2 remaja suka posing dalam toilet...so keputusannya...boleh la...tak ada la best mana pun...huhu!


sebenarnya aku just nak tengok sama ada combination warna tudung aku dengan warna baju adalah tak ada kena mengena..haha! tapi boleh la...tak ada la teruk sangat...cuma memang tak ada kena mengena la...

okey tu la tabiat perempuan dan aku yang dah buang tebiat snap gambar dalam toilet...aku tak biasa buat...tapi mungkin lepas ni boleh buat lagi..hehe!


tunggu2!!! aku tak habis cakap lagi ini...sebenarnya kan,lelaki pun ada jugak tau yang snap gambar dalam toilet...nak tahu siapa???haa!!! biar la aku je yang tahu..kan u..huhuu!

0 comments: