Saturday, July 23, 2011

Manisnya Kurma itu :)

Posted by mrs yaya at Saturday, July 23, 2011
aku pun tak tau kenapa tajuk sebegiturupa, yang aku tau, aku lagi manis dari kurma itu...

ianya terbukti...apakah?
Thank untuk PN ZURAIDAH sebab buatkan hati anakmu kuat...
Thank to all MY FRIENDS,sebab u all la..aku dah boleh tersenyum sekarang...*nak listkan nama,panjang sangat..sori yaa...hehe!
Thank untuk EN AINAN,sebab bagi support,nasihat dan bebelan dari dulu sampai sekarang...
Thank untuk DIRI SENDIRI sebab dah berjaya habiskan masa yang tak berguna...
Thank kepada semua yang membaca kerana habis membaca entry aku dari dulu sampai sekarang,
tanpa korang..blog aku tidak bermakna.. :)

Semakin lama, semakin sayang dengan kawan-kawan...
inilah kehidupan...

0 comments on "Manisnya Kurma itu :)"

Post a Comment

Saturday, July 23, 2011

Manisnya Kurma itu :)

aku pun tak tau kenapa tajuk sebegiturupa, yang aku tau, aku lagi manis dari kurma itu...

ianya terbukti...apakah?
Thank untuk PN ZURAIDAH sebab buatkan hati anakmu kuat...
Thank to all MY FRIENDS,sebab u all la..aku dah boleh tersenyum sekarang...*nak listkan nama,panjang sangat..sori yaa...hehe!
Thank untuk EN AINAN,sebab bagi support,nasihat dan bebelan dari dulu sampai sekarang...
Thank untuk DIRI SENDIRI sebab dah berjaya habiskan masa yang tak berguna...
Thank kepada semua yang membaca kerana habis membaca entry aku dari dulu sampai sekarang,
tanpa korang..blog aku tidak bermakna.. :)

Semakin lama, semakin sayang dengan kawan-kawan...
inilah kehidupan...

0 comments: