Wednesday, July 13, 2011

why red??

Posted by mrs yaya at Wednesday, July 13, 2011
Kenapa saya suka Merah?

1. Dulu aku rumah Merah, dari form 1 sampai lah form 5,sampai kat kolej pun aku still rumah Merah dan rumah merah sangat lah best! Semua star2 semua kat rumah Merah..so bila sukan, aku tak payah berusaha sangat nak lari sebab aku tau dah ramai atlit, pasti menang..lalalalala~~

2. Saya suka epal (boleh tak) haha!

3. Sebab time tu semua orang suka warna Biru..so tak nak sama dengan orang lain...

4. Sebab time tu aku minat nak jadi bomba walaupun aku ni lemah lembut (percayalah), memang minat habis lah..kalau nampak lori bomba pun boleh sawan babai2 dari jauh...tak maluww kan..

5. Dah terbiasa, bila orang suruh buat biodata, mesti nak kena ada warna kegemaran..macam dah tak ada soalan lain..so malas nak fikir terus otomatik letak warna merah...hehe!

6. Dan kemungkinan hantaran kahwin aku pun...semestinye merah...sweet gituuu haa...

walaupun bilik aku sekarang penuh dengan warna pink,ala..jadi la...seakan-akan merah jugak tu..kan2..

0 comments on "why red??"

Post a Comment

Wednesday, July 13, 2011

why red??

Kenapa saya suka Merah?

1. Dulu aku rumah Merah, dari form 1 sampai lah form 5,sampai kat kolej pun aku still rumah Merah dan rumah merah sangat lah best! Semua star2 semua kat rumah Merah..so bila sukan, aku tak payah berusaha sangat nak lari sebab aku tau dah ramai atlit, pasti menang..lalalalala~~

2. Saya suka epal (boleh tak) haha!

3. Sebab time tu semua orang suka warna Biru..so tak nak sama dengan orang lain...

4. Sebab time tu aku minat nak jadi bomba walaupun aku ni lemah lembut (percayalah), memang minat habis lah..kalau nampak lori bomba pun boleh sawan babai2 dari jauh...tak maluww kan..

5. Dah terbiasa, bila orang suruh buat biodata, mesti nak kena ada warna kegemaran..macam dah tak ada soalan lain..so malas nak fikir terus otomatik letak warna merah...hehe!

6. Dan kemungkinan hantaran kahwin aku pun...semestinye merah...sweet gituuu haa...

walaupun bilik aku sekarang penuh dengan warna pink,ala..jadi la...seakan-akan merah jugak tu..kan2..

0 comments: