Monday, July 11, 2011

Beggin' You

Posted by mrs yaya at Monday, July 11, 2011
Sapa ada tengok cerita street dance tak? mesti dia tau lagu ni, tak pun cerita step up? ok sapa rasa lagu ni memekak, boleh stop kan, ada kat bawah sekali..hiks! nak buat macam mana, maks suka lagu ni.. :P bila tension je terus menari sambil dengar lagu ni, lepas tu feeling masuk sehati berdansa...yawww!

semalam masa tengah tension2, baru aku perasan ada sesuatu perangai aku yang tak tak bagus, tibe2 baru sekarang kau nak perasan ke ha? selama kau hidup ni ha?? ha?? ha??? oh biasalah hidup ini tak sempurna...cecece! tibe2 salahkan kehidupan tak sempurna..apakah??

1. aku tak suka orang paksa2 aku, eleh ni semua orang tak suka kan...aku memang buat, tapi aku buat sambil lewa, contoh kan, orang suruh aku buat kerja yang aku tak nak buat, aku buat, tapi memuaskan tak memuaskan belakang kira, orang suruh aku belajar subjek yang aku tak suka, aku belajar, tapi lulus tak lulus pun belakang kira...hehe!

2. aku tak suka dengar benda yang sama dua kali..paham? kalau cakap sekali je aku dah paham dah, tak payah nak ulang2, contoh kan, kite dah belajar subjek math ni kat tempat tuisyen, tibe2 kat sekolah cikgu ulang benda yang sama, aku malas nak dengar..hahaha! gelabah gila bajet pandai..blah la kau...tapi serius, sebab aku tak suka dengar banyak kali, kecuali aku tanya...if aku tak paham memang aku tanya..sampai kau tak boleh jawab...so jangan bagi aku tanya...najet lagi sekali..weeeeeeee

3. aku tak suka orang kata aku lembut, hiks! ok luaran nak kata lembut tu sukatilahkan... memang la aku cam lembut2 tapi tak lembik eh..awas kau..huhu! eh nak try lawan ke meh la :P kite ada silat...percaya lah...ahaks!


4. aku tak suka bila orang pandang2 aku, cea bajet artis ada orang nak pandang, mencik! maksudnya, bila orang pandang, then dia sok sek sok sek kat blekang, nak kata aku gemok la tu..tsk tsk..hehe! ok la, fine fine, contoh kan...bila aku lalu kan...dia pandang, pastu gelak2..weh kenapa weh, aku pakai baju terbalik ke? atau aku busuk? ha? atau aku terlupa pakai kasut? eii psycho tau...huhu!


5. aku tak suka, kalau aku buat salah, sebab bila aku buat salah, akan mengspoilkan satu hari mood aku, kadang2 boleh berlanjutan sampai minggu tau, tak suka sebab nanti kene dengar bos bebel, kadang2 rasa nak marah bos, rasa nak suruh bos buat kerja yang aku buat, and tengok dia ada buat salah tak? if ada aku pulak bagi taklimat kat dia..heeeee.....aku tau manusia buat kesilapan, buat dan still buat salah, tak akan berhenti buat salah, kita semua belajar dari kesilapan, but kesilapan yang berlaku tu tentu ada hikmah, then itu memang dah tertulis aku buat salah, tak kira la sekarang, nanti2, and so on, but kalau dia bukan orang islam, dia tau ke semua perkataan hikmah tu? nak terangkan kat dia tak? hahahaha! buang masa ye tak...tapi yang aku tak puas hati sekarang ni, time aku buat salah je dia nak besar2kan, time geng2 dia buat salah, diam2 je wei, bengang tak bengang...oh sabar diana, sabar..

last, im beggin' u, jangan buat aku tak suka...sebab kadang2 aku memang tak suka diri sendiri...tak patut tak patut, tapi aku comel kan...larikssssss!

0 comments on "Beggin' You"

Post a Comment

Monday, July 11, 2011

Beggin' You

Sapa ada tengok cerita street dance tak? mesti dia tau lagu ni, tak pun cerita step up? ok sapa rasa lagu ni memekak, boleh stop kan, ada kat bawah sekali..hiks! nak buat macam mana, maks suka lagu ni.. :P bila tension je terus menari sambil dengar lagu ni, lepas tu feeling masuk sehati berdansa...yawww!

semalam masa tengah tension2, baru aku perasan ada sesuatu perangai aku yang tak tak bagus, tibe2 baru sekarang kau nak perasan ke ha? selama kau hidup ni ha?? ha?? ha??? oh biasalah hidup ini tak sempurna...cecece! tibe2 salahkan kehidupan tak sempurna..apakah??

1. aku tak suka orang paksa2 aku, eleh ni semua orang tak suka kan...aku memang buat, tapi aku buat sambil lewa, contoh kan, orang suruh aku buat kerja yang aku tak nak buat, aku buat, tapi memuaskan tak memuaskan belakang kira, orang suruh aku belajar subjek yang aku tak suka, aku belajar, tapi lulus tak lulus pun belakang kira...hehe!

2. aku tak suka dengar benda yang sama dua kali..paham? kalau cakap sekali je aku dah paham dah, tak payah nak ulang2, contoh kan, kite dah belajar subjek math ni kat tempat tuisyen, tibe2 kat sekolah cikgu ulang benda yang sama, aku malas nak dengar..hahaha! gelabah gila bajet pandai..blah la kau...tapi serius, sebab aku tak suka dengar banyak kali, kecuali aku tanya...if aku tak paham memang aku tanya..sampai kau tak boleh jawab...so jangan bagi aku tanya...najet lagi sekali..weeeeeeee

3. aku tak suka orang kata aku lembut, hiks! ok luaran nak kata lembut tu sukatilahkan... memang la aku cam lembut2 tapi tak lembik eh..awas kau..huhu! eh nak try lawan ke meh la :P kite ada silat...percaya lah...ahaks!


4. aku tak suka bila orang pandang2 aku, cea bajet artis ada orang nak pandang, mencik! maksudnya, bila orang pandang, then dia sok sek sok sek kat blekang, nak kata aku gemok la tu..tsk tsk..hehe! ok la, fine fine, contoh kan...bila aku lalu kan...dia pandang, pastu gelak2..weh kenapa weh, aku pakai baju terbalik ke? atau aku busuk? ha? atau aku terlupa pakai kasut? eii psycho tau...huhu!


5. aku tak suka, kalau aku buat salah, sebab bila aku buat salah, akan mengspoilkan satu hari mood aku, kadang2 boleh berlanjutan sampai minggu tau, tak suka sebab nanti kene dengar bos bebel, kadang2 rasa nak marah bos, rasa nak suruh bos buat kerja yang aku buat, and tengok dia ada buat salah tak? if ada aku pulak bagi taklimat kat dia..heeeee.....aku tau manusia buat kesilapan, buat dan still buat salah, tak akan berhenti buat salah, kita semua belajar dari kesilapan, but kesilapan yang berlaku tu tentu ada hikmah, then itu memang dah tertulis aku buat salah, tak kira la sekarang, nanti2, and so on, but kalau dia bukan orang islam, dia tau ke semua perkataan hikmah tu? nak terangkan kat dia tak? hahahaha! buang masa ye tak...tapi yang aku tak puas hati sekarang ni, time aku buat salah je dia nak besar2kan, time geng2 dia buat salah, diam2 je wei, bengang tak bengang...oh sabar diana, sabar..

last, im beggin' u, jangan buat aku tak suka...sebab kadang2 aku memang tak suka diri sendiri...tak patut tak patut, tapi aku comel kan...larikssssss!

0 comments: