Wednesday, July 13, 2011

Maafkan Saya...

Posted by mrs yaya at Wednesday, July 13, 2011

semalam...aku rasa bersalah sangat....
macam ni cite dia...

aku online kat depan (ruang tamu) sebab line dalam bilik memang laju gila pulak kan...huhu! tengah syok2 aku online tiba2 ada benda melintas sangat laju kat sebelah aku...

ok ni bukan entry mistik atau pun you saka pergi jauh-jauh...bukan ye...so tak yah korang excited sangat nak tau 'benda apakah itu'

aku ni dah la cepat terkejut je kalau ada benda2 yang macam ni...lemah jantung, nasib tak ada pakwe hensem dalam rumah, kalau tak boleh la buat2 pengsan saja amik simpati konon2 pakwe hensem boleh la dukung aku masuk dalam bilik..apakah?

dah tak syok la kan nak online...terus je aku cari benda apa la yang lintas2 suka hati dalam rumah aku....tiba2 pucat muka mak nak....LIPAS LIPAS! i hate yuwwww sangat tauuuuuu....aku memang allergy gila dengan lipas...aku terus bangun berlari cari shieldtox, tapi yang ada sheildtox untuk nyamuk....frust!

bukan apa...sebab kalau ada yang specific untuk lipas, sembur sekali je dia dah mati serta merta kan...kalau guna yang nyamuk punya lamaaaa okey dia nak mati..pulak tu aku kena spray kat dia banyak kali...kalau dia terbang kat aku cane kan..

so first time ok aku spray lipas yang boleh terbang...tak tau kenapa aku tiba2 suka je buat2 berani nak spray....cubaan pertama....nasib aku baik sebab lipas tu tak terbang kat aku...dia cam lari2 je...pastu aku spray lagi...dari jarak jauh tau...kira macam 1 meter la....spray tu pun kena sipi2 je kat lipas tu..huhu! cubaan banyak kali....lipas tu macam sakit...dia cam tergolek sana tergolek sini..aku macam tak sampai hati nak bunuh dia...so aku bukak tingkap....sedih tau...aku harap2 dia boleh terbang keluar , tapi lipas tu macam tak larat je nak terbang..dia jalan pelan2gi kat tingkap...tapi bagus sangat sebab lipas tu paham aku suruh bla...huhu!

rasa bersalah sangat, mesti lipas tu sesak napas kan.....tu la aku malas nak pakai sheidtox yang nyamuk punya....mesti jadi camtu..dia slow nak mati....

sian lipas tu.....sori la lipas....bukan nak seksa awak...tapi saya geli la awak lintas2 macam tu....saya nak online pun susah....lain kali pegi masuk rumah jiran sebelah saya...maybe dorang ada shieldtox untuk lipas..so senang sikit awak nak mati..hehe!

*teringat2 lipas tu meliut lentok bila aku spray....sob sob sob!! dan teringat pula Apiz Coma suka sangat dengan lipas...

0 comments on "Maafkan Saya..."

Post a Comment

Wednesday, July 13, 2011

Maafkan Saya...


semalam...aku rasa bersalah sangat....
macam ni cite dia...

aku online kat depan (ruang tamu) sebab line dalam bilik memang laju gila pulak kan...huhu! tengah syok2 aku online tiba2 ada benda melintas sangat laju kat sebelah aku...

ok ni bukan entry mistik atau pun you saka pergi jauh-jauh...bukan ye...so tak yah korang excited sangat nak tau 'benda apakah itu'

aku ni dah la cepat terkejut je kalau ada benda2 yang macam ni...lemah jantung, nasib tak ada pakwe hensem dalam rumah, kalau tak boleh la buat2 pengsan saja amik simpati konon2 pakwe hensem boleh la dukung aku masuk dalam bilik..apakah?

dah tak syok la kan nak online...terus je aku cari benda apa la yang lintas2 suka hati dalam rumah aku....tiba2 pucat muka mak nak....LIPAS LIPAS! i hate yuwwww sangat tauuuuuu....aku memang allergy gila dengan lipas...aku terus bangun berlari cari shieldtox, tapi yang ada sheildtox untuk nyamuk....frust!

bukan apa...sebab kalau ada yang specific untuk lipas, sembur sekali je dia dah mati serta merta kan...kalau guna yang nyamuk punya lamaaaa okey dia nak mati..pulak tu aku kena spray kat dia banyak kali...kalau dia terbang kat aku cane kan..

so first time ok aku spray lipas yang boleh terbang...tak tau kenapa aku tiba2 suka je buat2 berani nak spray....cubaan pertama....nasib aku baik sebab lipas tu tak terbang kat aku...dia cam lari2 je...pastu aku spray lagi...dari jarak jauh tau...kira macam 1 meter la....spray tu pun kena sipi2 je kat lipas tu..huhu! cubaan banyak kali....lipas tu macam sakit...dia cam tergolek sana tergolek sini..aku macam tak sampai hati nak bunuh dia...so aku bukak tingkap....sedih tau...aku harap2 dia boleh terbang keluar , tapi lipas tu macam tak larat je nak terbang..dia jalan pelan2gi kat tingkap...tapi bagus sangat sebab lipas tu paham aku suruh bla...huhu!

rasa bersalah sangat, mesti lipas tu sesak napas kan.....tu la aku malas nak pakai sheidtox yang nyamuk punya....mesti jadi camtu..dia slow nak mati....

sian lipas tu.....sori la lipas....bukan nak seksa awak...tapi saya geli la awak lintas2 macam tu....saya nak online pun susah....lain kali pegi masuk rumah jiran sebelah saya...maybe dorang ada shieldtox untuk lipas..so senang sikit awak nak mati..hehe!

*teringat2 lipas tu meliut lentok bila aku spray....sob sob sob!! dan teringat pula Apiz Coma suka sangat dengan lipas...

0 comments: