Monday, July 11, 2011

beza dulu dan sekarang

Posted by mrs yaya at Monday, July 11, 2011
dulu rajin update...sumpah tak tipu...
shari update 4,5 kali kau...kate batak juga la kan masa nuat tu...
over2 feeling artis bajet orang nak bacee je..haha!
siot...

sekarang??lantak la kau,6 hari ke 2 minggu ke...
hadap kau lah tajuk tu pat ploh kali buka pon...
kekekekk! (padahaltakdeceritanakhebohkan...)

tak caye???
klik di gambar untuk pembesaran berbaloi baloi

oh beza kan entry..sebulan berapa puluh entry...sekarang ha memang TAK la nak update macam tu....apa kau ingat aku lenggang goyong vontot aje kat rumah...huh tak biasa kuarkan ayat2 kasar ni...rasa serbe salah tetiba..muahahahah! geli geli!

see see??? ok sila jangan baca entry dulu2 sebab bila baca memang membuang masa sebab memang tak ada faedahnya....kejap...tengah pikir2 nak beli hadiah apa untuk baby girl ai tu...
*muntahhhhh serta merta*

ok ni list barang yang boring sila jangan bagi cadangan untuk ini..

-baju- boringgggg
-seluar- boringgggggg
-cap atau apa benda alah yang ada kaitan dengan pakaian- boringgggggg

ha senang tak payah bagi apa2..yang tu tak boring...kehkehkeh!
nampak nau kedekut piang.....

0 comments on "beza dulu dan sekarang"

Post a Comment

Monday, July 11, 2011

beza dulu dan sekarang

dulu rajin update...sumpah tak tipu...
shari update 4,5 kali kau...kate batak juga la kan masa nuat tu...
over2 feeling artis bajet orang nak bacee je..haha!
siot...

sekarang??lantak la kau,6 hari ke 2 minggu ke...
hadap kau lah tajuk tu pat ploh kali buka pon...
kekekekk! (padahaltakdeceritanakhebohkan...)

tak caye???
klik di gambar untuk pembesaran berbaloi baloi

oh beza kan entry..sebulan berapa puluh entry...sekarang ha memang TAK la nak update macam tu....apa kau ingat aku lenggang goyong vontot aje kat rumah...huh tak biasa kuarkan ayat2 kasar ni...rasa serbe salah tetiba..muahahahah! geli geli!

see see??? ok sila jangan baca entry dulu2 sebab bila baca memang membuang masa sebab memang tak ada faedahnya....kejap...tengah pikir2 nak beli hadiah apa untuk baby girl ai tu...
*muntahhhhh serta merta*

ok ni list barang yang boring sila jangan bagi cadangan untuk ini..

-baju- boringgggg
-seluar- boringgggggg
-cap atau apa benda alah yang ada kaitan dengan pakaian- boringgggggg

ha senang tak payah bagi apa2..yang tu tak boring...kehkehkeh!
nampak nau kedekut piang.....

0 comments: