Saturday, July 16, 2011

Bila keboringan itu menjadi hobi..grr grr!

Posted by mrs yaya at Saturday, July 16, 2011
bila aku bosan, aku akan tengok henfon, belek-belek mesej, walaupun tau tak ada new mesej, sentap sekejap, tapi kembali normal lepas tu..huhu! tengok2 gambar, delete gambar syok sendiri...pastu buat2 terkejut sebab banyak sangat gambar syok sendiri, dalam hati 'eh siapa yang curi2 snap gambar ai ni' padahal.....hahahahaha!

lepas tu mula mengedit gambar yang seraya menghuduhkan diri sendiri....fine! tak edit pun huduh....mengaku mengaku..kuikui! lepas dah berpuas hati dengan hasilnya terus send kat pakwe cakap comel tak comel tak? dengan harapan nak suruh dia cakap comel nya makwe aku ni...hoih!

0 comments on "Bila keboringan itu menjadi hobi..grr grr!"

Post a Comment

Saturday, July 16, 2011

Bila keboringan itu menjadi hobi..grr grr!

bila aku bosan, aku akan tengok henfon, belek-belek mesej, walaupun tau tak ada new mesej, sentap sekejap, tapi kembali normal lepas tu..huhu! tengok2 gambar, delete gambar syok sendiri...pastu buat2 terkejut sebab banyak sangat gambar syok sendiri, dalam hati 'eh siapa yang curi2 snap gambar ai ni' padahal.....hahahahaha!

lepas tu mula mengedit gambar yang seraya menghuduhkan diri sendiri....fine! tak edit pun huduh....mengaku mengaku..kuikui! lepas dah berpuas hati dengan hasilnya terus send kat pakwe cakap comel tak comel tak? dengan harapan nak suruh dia cakap comel nya makwe aku ni...hoih!

0 comments: