Tuesday, August 9, 2011

dulu dan sekarang dan nanti???

Posted by mrs yaya at Tuesday, August 09, 2011


ceaaaa....tajok agak skema di situ.....layannnn.. :)

aku just nak bebel2...
hep hep......aku dah terase2 ade orang nak blaaa je tu...hahaha!!
tamao dengar aku bebel la tu..ade hatiiiiiii..kehkeh...

dulu.......mase sekolah...
aku memang nakal....stakat nakal biase2 la uolsss....
seperti sorok2 kasot skola...letak paku kat minah yang aku tak suke atas kerusi...
tapi sebab muke aku suci..so cikgu tak perasan betape nakalnye aku...
curik buku budak laen..nak tiru...pastu tak pandai pulang...
tak pasal2 budak tu kene beli buku laen..
siap kene marah ngan cikgu...hehe!!

lagi.....tipu cikgu..haha!! dulu...aku ni pengawas pusat sumber tau...
then cam biase la kan..pengawas ade kelebihan..boleh rehat awal...
sebab dorang nak bertugas 15 minit before loceng bunyik kan....
so...sume cikgu aku tipu..sebab ari2 cikgu before rehat laen2...
so ari2 aku rehat awal 15 minit...hu..patot la aku xpandai2... :P

da besa sikit...aku stat xsuke laki..boleh??hahaha...
camni alkisah nye.....

time aku form 4...aku kan baru pindah skola padang negara...
dan time tu..kebetulan tak ramai budak sekolah aku yang dapat situ...
so bile dorang tau aku ni cam dari sekolah panji alam....
dorang cam cakap aku blagak bagai....dan aku pulak...
kebetulan bf aku pun sekolah tu..hot lagi..haa..lagi la perempuan2 menyampah dengan aku...
tak sukeeeeeee minah2 over...n tak suke laki2 yang gelabah...
oh..very mencikkkk...huhu!!

then ade sorang mamat ni cam nak tackle aku...
giler mamat tu..bile aku tak layan...
boleh dia panggi aku bitchhhh........

tapi.....

ade aku kesah????? lalalalalalalala~~~

aku memang tak amik tau ape orang nak cakap pasal aku...
dorang nak kutok..nak keji....nak ape pon....aku memang wat hal aku je...
bukan ko yang bagi aku duet belanje pon....ceaaaa...bunyik cam bagos je aku..
hahahahahaha!!

tu kire cam 1st kapel la tu...camne aku suke lelaki lak kan...
ouwww...adelah....... buwekkkkkk!!
konon time tu dah ingat cinta maot aaaa...hahaha!!
siot giler......

bile dah clash dengan bf hot aku...
pastu aku de couple dengan budak pahang...tak sampai setahun...
aku diceraikan..hahaah!!!terpaksa jadi janda kali ke2..
ingat dia la cinta sejati aku..last2 amek ko diana..kene main baek punye...
hahahah....cool2 ok...

pastu dah clash ngan bf aku tu...aku agak keji sikit...
aku layan sume laki...sebab aku kire cam nak balas dendam ke hape ke...
aku pon tak tau...kuikui!!

konon....bile aku nampak laki tu...
otomatik dalam mind aku....
lelakiiiiiiiii.........hapus kannnnnnnnnnnn segeraaaa...hahahaha!!
ok yang tu aku tipu.... :P

sekarang.....

aku camni la.....
hidup yang agak bosan....
dah la bosan kt situ...pastu cam tak enjoy..kire cam....
yela..dulu kawan2 ade..boleh la wengg sane...wennnggg sini....
vrooooommmmm sane...vrooommmm sini...oh..aku bukan minah rempit ye....
sile jangan langgar aku...huhu!!

nanti??????

tu tak tau lagi...
mungkin aku akan jadi pompuan normal....
pompuan gile....eh..bukan sekarang pon dah giler ke..hehe!!
atau pon....aku jadi muslimah sejati....lagi sejati dari korang sume...
haaaaaaaaa..jangan terperanjat.....hehe!!

bile bukak blog aku je tetibe korang dah xnampak name diana tu...
dah tak nampak dah gambar2 aku....
korang dah tak dapat nak bace entry merapu2 aku da...
ape yang korang nampak.....
hanyelah............entry2 ilmiah....
gambar2 pejuang....
name2 suci.....

waaaaaaaaaaahhhh...verangan lebey.....

tapi...ape yang berubah ketare aku dlu dan sekarang....

dulu aku pakai baju saiz budak2..
sekrang aku dah tak muat baju tu...kehkeh!!

ish..cam tak best kan tade gamba...
bosan rase kalo update tapi tade gamba....

jap eeeeee....

motif gamba ni...
sekadar gambar hiasan...
huhu.....

yang penting...aku rindu kat dorang...
bile mau ketemu.....

lamak sik jumpa... :(

0 comments on "dulu dan sekarang dan nanti???"

Post a Comment

Tuesday, August 9, 2011

dulu dan sekarang dan nanti???



ceaaaa....tajok agak skema di situ.....layannnn.. :)

aku just nak bebel2...
hep hep......aku dah terase2 ade orang nak blaaa je tu...hahaha!!
tamao dengar aku bebel la tu..ade hatiiiiiii..kehkeh...

dulu.......mase sekolah...
aku memang nakal....stakat nakal biase2 la uolsss....
seperti sorok2 kasot skola...letak paku kat minah yang aku tak suke atas kerusi...
tapi sebab muke aku suci..so cikgu tak perasan betape nakalnye aku...
curik buku budak laen..nak tiru...pastu tak pandai pulang...
tak pasal2 budak tu kene beli buku laen..
siap kene marah ngan cikgu...hehe!!

lagi.....tipu cikgu..haha!! dulu...aku ni pengawas pusat sumber tau...
then cam biase la kan..pengawas ade kelebihan..boleh rehat awal...
sebab dorang nak bertugas 15 minit before loceng bunyik kan....
so...sume cikgu aku tipu..sebab ari2 cikgu before rehat laen2...
so ari2 aku rehat awal 15 minit...hu..patot la aku xpandai2... :P

da besa sikit...aku stat xsuke laki..boleh??hahaha...
camni alkisah nye.....

time aku form 4...aku kan baru pindah skola padang negara...
dan time tu..kebetulan tak ramai budak sekolah aku yang dapat situ...
so bile dorang tau aku ni cam dari sekolah panji alam....
dorang cam cakap aku blagak bagai....dan aku pulak...
kebetulan bf aku pun sekolah tu..hot lagi..haa..lagi la perempuan2 menyampah dengan aku...
tak sukeeeeeee minah2 over...n tak suke laki2 yang gelabah...
oh..very mencikkkk...huhu!!

then ade sorang mamat ni cam nak tackle aku...
giler mamat tu..bile aku tak layan...
boleh dia panggi aku bitchhhh........

tapi.....

ade aku kesah????? lalalalalalalala~~~

aku memang tak amik tau ape orang nak cakap pasal aku...
dorang nak kutok..nak keji....nak ape pon....aku memang wat hal aku je...
bukan ko yang bagi aku duet belanje pon....ceaaaa...bunyik cam bagos je aku..
hahahahahaha!!

tu kire cam 1st kapel la tu...camne aku suke lelaki lak kan...
ouwww...adelah....... buwekkkkkk!!
konon time tu dah ingat cinta maot aaaa...hahaha!!
siot giler......

bile dah clash dengan bf hot aku...
pastu aku de couple dengan budak pahang...tak sampai setahun...
aku diceraikan..hahaah!!!terpaksa jadi janda kali ke2..
ingat dia la cinta sejati aku..last2 amek ko diana..kene main baek punye...
hahahah....cool2 ok...

pastu dah clash ngan bf aku tu...aku agak keji sikit...
aku layan sume laki...sebab aku kire cam nak balas dendam ke hape ke...
aku pon tak tau...kuikui!!

konon....bile aku nampak laki tu...
otomatik dalam mind aku....
lelakiiiiiiiii.........hapus kannnnnnnnnnnn segeraaaa...hahahaha!!
ok yang tu aku tipu.... :P

sekarang.....

aku camni la.....
hidup yang agak bosan....
dah la bosan kt situ...pastu cam tak enjoy..kire cam....
yela..dulu kawan2 ade..boleh la wengg sane...wennnggg sini....
vrooooommmmm sane...vrooommmm sini...oh..aku bukan minah rempit ye....
sile jangan langgar aku...huhu!!

nanti??????

tu tak tau lagi...
mungkin aku akan jadi pompuan normal....
pompuan gile....eh..bukan sekarang pon dah giler ke..hehe!!
atau pon....aku jadi muslimah sejati....lagi sejati dari korang sume...
haaaaaaaaa..jangan terperanjat.....hehe!!

bile bukak blog aku je tetibe korang dah xnampak name diana tu...
dah tak nampak dah gambar2 aku....
korang dah tak dapat nak bace entry merapu2 aku da...
ape yang korang nampak.....
hanyelah............entry2 ilmiah....
gambar2 pejuang....
name2 suci.....

waaaaaaaaaaahhhh...verangan lebey.....

tapi...ape yang berubah ketare aku dlu dan sekarang....

dulu aku pakai baju saiz budak2..
sekrang aku dah tak muat baju tu...kehkeh!!

ish..cam tak best kan tade gamba...
bosan rase kalo update tapi tade gamba....

jap eeeeee....

motif gamba ni...
sekadar gambar hiasan...
huhu.....

yang penting...aku rindu kat dorang...
bile mau ketemu.....

lamak sik jumpa... :(

0 comments: