Thursday, August 18, 2011

kenape aku ade blog?

Posted by mrs yaya at Thursday, August 18, 2011
hmmm...korang pernah tak tertanye2..kenape korang ade blog?
kenape agak2 aku ade blog?
fine....mule2 reason kenape aku ade blog sebab kan member2 aku ada blog...
aku tak tau lah since bile dorang ade blog...
mungkin mase tu dah popular lah kot...
blog sane blog sini....nuffnang sane nuffnang sini...
hikhik...mase tu lahhhhhhhhhhh..sekarang ni aku tak tau la pulak kenape korang nak wat blog..

korang nak popular ke?
atau nak duit nuffnang?
atau boring2 tade ade bende nak buat..
atau pon saje nak wat luahan hati mak enon...huhu!

entah la..bagi aku...bile aku buat blog...
aku dah kongsi separuh kehidupan aku ngan korang...
untuk sape2 yang bace je la...
aku tak pikir pon baek burok wat blog sebab yang aku pikir ni kan blog je...
aku tak fikir langsung tentang hati orang tu dengki ke baek ke...puji2 amik hati ke...
ye aku memang slow pasal bende tu..
sebab nye bagi aku..aku tak amik port sangat pasal life orang...
memang aku ade bace...
tapi aku tak kan komen ape2 sebab tu life dia...
then aku tak kan kaco life orang tu kalau dia tak kacau life aku..
got it?

ko ingat best ke kacau life orang?
penat kan cakap pasal bende ni...huhu!
yela..bukan orang yang suke kau je akan bace ko nye blog..
tapi orang yang tak suke..benci..dengki kat ko....lagi lah tak pernah tinngal pon bace entry kau..
siyez...aku rimas dengan bende2 ni...
aku doa kan semoga tuhan bagi kesabaran kat aku..
bagi keinsafan kat makhluk dia tu...
suci kan ati hambe2 dia...

nak marah pon tak gune orang macam ni...tunggu pembalasan aje lah...

kenape aku ade blog?

sebab mule2 aku pikir nak hepi2...
nak buat semua orang hepi..senyum pagi2...
tapi bukan semua orang kan kite boleh buat dia senyum...
kadang2 korang rase agak menyampah jugak kan..
huh! jgn nak wat pandang2 orang lain..huhu!
sebab kadang2 aku pon rase menyampah jugak kat blog aku...

best ke ade blog?

tak best pon sebenarnye...aku lagi prefer....
jgn ade blog...hehehe!
lagi aman hidup kau.....

0 comments on "kenape aku ade blog?"

Post a Comment

Thursday, August 18, 2011

kenape aku ade blog?

hmmm...korang pernah tak tertanye2..kenape korang ade blog?
kenape agak2 aku ade blog?
fine....mule2 reason kenape aku ade blog sebab kan member2 aku ada blog...
aku tak tau lah since bile dorang ade blog...
mungkin mase tu dah popular lah kot...
blog sane blog sini....nuffnang sane nuffnang sini...
hikhik...mase tu lahhhhhhhhhhh..sekarang ni aku tak tau la pulak kenape korang nak wat blog..

korang nak popular ke?
atau nak duit nuffnang?
atau boring2 tade ade bende nak buat..
atau pon saje nak wat luahan hati mak enon...huhu!

entah la..bagi aku...bile aku buat blog...
aku dah kongsi separuh kehidupan aku ngan korang...
untuk sape2 yang bace je la...
aku tak pikir pon baek burok wat blog sebab yang aku pikir ni kan blog je...
aku tak fikir langsung tentang hati orang tu dengki ke baek ke...puji2 amik hati ke...
ye aku memang slow pasal bende tu..
sebab nye bagi aku..aku tak amik port sangat pasal life orang...
memang aku ade bace...
tapi aku tak kan komen ape2 sebab tu life dia...
then aku tak kan kaco life orang tu kalau dia tak kacau life aku..
got it?

ko ingat best ke kacau life orang?
penat kan cakap pasal bende ni...huhu!
yela..bukan orang yang suke kau je akan bace ko nye blog..
tapi orang yang tak suke..benci..dengki kat ko....lagi lah tak pernah tinngal pon bace entry kau..
siyez...aku rimas dengan bende2 ni...
aku doa kan semoga tuhan bagi kesabaran kat aku..
bagi keinsafan kat makhluk dia tu...
suci kan ati hambe2 dia...

nak marah pon tak gune orang macam ni...tunggu pembalasan aje lah...

kenape aku ade blog?

sebab mule2 aku pikir nak hepi2...
nak buat semua orang hepi..senyum pagi2...
tapi bukan semua orang kan kite boleh buat dia senyum...
kadang2 korang rase agak menyampah jugak kan..
huh! jgn nak wat pandang2 orang lain..huhu!
sebab kadang2 aku pon rase menyampah jugak kat blog aku...

best ke ade blog?

tak best pon sebenarnye...aku lagi prefer....
jgn ade blog...hehehe!
lagi aman hidup kau.....

0 comments: