Thursday, August 4, 2011

Saya Memang Cool....huhu!

Posted by mrs yaya at Thursday, August 04, 2011
Sepatutnya tajuk tak patut macam tu, sepatutnye tajuk aku kene macam ni,

"Mari Beremosi Bersama Diana" hahahaha!

Kenapa diana jadi macam orang tua ni, adakah ini semua faktor2 matang?
kalau faktor matang saya terima dengan redha sekali...huhu!
mungkin sebab banyak berfikir, kot?
biasalah otak keturunan einstein memang macam ni....kan....huhuhu!

Ada orang tanya aku semalam, adakah perjalanan saya lurus sentiasa, macam tak ada masalah pun...

erm, sebenarnya aku tak berapa pasti dengan pertanyaan dia dengan keadaan aku sekarang ni? hai sweety, saya tak ada masalah dengan hidup saya, tapi orang lain yang selalu cari masalah dengan hidup saya? ha? garang tak garang tak?? hehe!

Ok, as everyone know the fact, life is like road, yes i do agree that a road can be a great metahphor for life, got many similarities such T road, when u having to make a decision as which way to turn, left or right, or just stand there without choose. There are the high mountains and the low valleys, storms that wash out roads, the dead-ends of roads we travel, all many curves and some of those have no warning sign before the curve. omaigod? no sign before the curve then we will SHIT everything while we on that way. hehe!

Some roads take us to beautiful, marvelous sights and others takes us to places we hope to never see again. The country roads have so many pot holes and are a danger to our cars and comfort. Ok, that why i wont have a licence, it safe...hahahaha!

My life is unexplainable, sometimes it goes wrong, but i do blessing when i knew it was wrong, so i can mix it to a better. I've made a mistake, dun wory, everyone does! kan? ok stop! im not good in english so better stop before somebody laughing di belakang saya, love my back ha? hahahaha!

Aku lupa tentang cool, kadang2 sukar untuk pretend menjadi cool, walaupun memang kita ni cool..haha! korang faham tak apa yang aku cuba sampaikan ni? motifnya di sini? bila korang melihat jalan di sebelah sana lurus, jangan sangka ianya tidak jem, begitu...hahahaha! ataupun jangka sangka jalan kampung itu tiada tol, begitu pun boleh...hehehe!

mood:charger henpon sye rosak!!! henpon xleh on..xde bf nak ajak teman~~hahahh!!! faktor idup sorang2 camnih la..so,cepat2 cri bf!!!

0 comments on "Saya Memang Cool....huhu!"

Post a Comment

Thursday, August 4, 2011

Saya Memang Cool....huhu!

Sepatutnya tajuk tak patut macam tu, sepatutnye tajuk aku kene macam ni,

"Mari Beremosi Bersama Diana" hahahaha!

Kenapa diana jadi macam orang tua ni, adakah ini semua faktor2 matang?
kalau faktor matang saya terima dengan redha sekali...huhu!
mungkin sebab banyak berfikir, kot?
biasalah otak keturunan einstein memang macam ni....kan....huhuhu!

Ada orang tanya aku semalam, adakah perjalanan saya lurus sentiasa, macam tak ada masalah pun...

erm, sebenarnya aku tak berapa pasti dengan pertanyaan dia dengan keadaan aku sekarang ni? hai sweety, saya tak ada masalah dengan hidup saya, tapi orang lain yang selalu cari masalah dengan hidup saya? ha? garang tak garang tak?? hehe!

Ok, as everyone know the fact, life is like road, yes i do agree that a road can be a great metahphor for life, got many similarities such T road, when u having to make a decision as which way to turn, left or right, or just stand there without choose. There are the high mountains and the low valleys, storms that wash out roads, the dead-ends of roads we travel, all many curves and some of those have no warning sign before the curve. omaigod? no sign before the curve then we will SHIT everything while we on that way. hehe!

Some roads take us to beautiful, marvelous sights and others takes us to places we hope to never see again. The country roads have so many pot holes and are a danger to our cars and comfort. Ok, that why i wont have a licence, it safe...hahahaha!

My life is unexplainable, sometimes it goes wrong, but i do blessing when i knew it was wrong, so i can mix it to a better. I've made a mistake, dun wory, everyone does! kan? ok stop! im not good in english so better stop before somebody laughing di belakang saya, love my back ha? hahahaha!

Aku lupa tentang cool, kadang2 sukar untuk pretend menjadi cool, walaupun memang kita ni cool..haha! korang faham tak apa yang aku cuba sampaikan ni? motifnya di sini? bila korang melihat jalan di sebelah sana lurus, jangan sangka ianya tidak jem, begitu...hahahaha! ataupun jangka sangka jalan kampung itu tiada tol, begitu pun boleh...hehehe!

mood:charger henpon sye rosak!!! henpon xleh on..xde bf nak ajak teman~~hahahh!!! faktor idup sorang2 camnih la..so,cepat2 cri bf!!!

0 comments: