Friday, August 19, 2011

Memang Susah Nak Percaya :P

Posted by mrs yaya at Friday, August 19, 2011
dulu2 masa orang tanya aku,

'hai awak, dah ada boifren?'
'tak ada' (baru form 1 kot, cer tanya form 3...kehkehkeh!)
'tipulahhhhh'

coi.....kalau tak nak caye tak payah tanya...kan...tu mesti dalam hati dorang kata aku ni playgirl..hehe!

lepas tu, bila orang tanya macam ni pulak..

'hai, dah ada boyfriend?'
'dah ada'
'baru boyfriend belum jadi suami'

cis, kadang2 nak je jawab camni 'kalau tak ada pun, saya tak kan pilih awak'

kadang2 ada jugak orang macam ni...

'hai, saya tau ada boyfriend, boleh awak jadi scandle saya?'
'saya tak reti'
'saya ajar'
'takpe la, thanks'

fuh! yang ni pun pernah, itu memang aku tak paham...lelaki jenis apakah itu?

yang paling tak boleh tahan....

'hai, saya tengok awak ni macam bekas girlfriend saya' (taktik lama)
'yeke...'
'dah ada boyfriend?'
'kenapa?' sibuk nak tau
'kalau tak ada saya nak hantar rombongan meminang'

erk??? saya janda ok....sila blah....suka2 hati je nak datang meminang...tsk...

aku tak suka la orang lelaki yang tiba2 datang lepas tu tegur, entah pape, bajet gentle sangat la tu...sebab aku tak suka dia rasa kita ni perempuan layan je semua lelaki, helo?? bukan semua perempuan cun macam tu ok...motip?? hahahahaha!

tapi memang ramai orang bajet aku dulu2 adalah playgirl, ater nak buat cane...kadang2 bila orang tanya...

'kau ada berapa ex-boyfriend?'
'15'
'dah agak dah'

*celaka*

sakit hati aku....huhuhu!

0 comments on "Memang Susah Nak Percaya :P"

Post a Comment

Friday, August 19, 2011

Memang Susah Nak Percaya :P

dulu2 masa orang tanya aku,

'hai awak, dah ada boifren?'
'tak ada' (baru form 1 kot, cer tanya form 3...kehkehkeh!)
'tipulahhhhh'

coi.....kalau tak nak caye tak payah tanya...kan...tu mesti dalam hati dorang kata aku ni playgirl..hehe!

lepas tu, bila orang tanya macam ni pulak..

'hai, dah ada boyfriend?'
'dah ada'
'baru boyfriend belum jadi suami'

cis, kadang2 nak je jawab camni 'kalau tak ada pun, saya tak kan pilih awak'

kadang2 ada jugak orang macam ni...

'hai, saya tau ada boyfriend, boleh awak jadi scandle saya?'
'saya tak reti'
'saya ajar'
'takpe la, thanks'

fuh! yang ni pun pernah, itu memang aku tak paham...lelaki jenis apakah itu?

yang paling tak boleh tahan....

'hai, saya tengok awak ni macam bekas girlfriend saya' (taktik lama)
'yeke...'
'dah ada boyfriend?'
'kenapa?' sibuk nak tau
'kalau tak ada saya nak hantar rombongan meminang'

erk??? saya janda ok....sila blah....suka2 hati je nak datang meminang...tsk...

aku tak suka la orang lelaki yang tiba2 datang lepas tu tegur, entah pape, bajet gentle sangat la tu...sebab aku tak suka dia rasa kita ni perempuan layan je semua lelaki, helo?? bukan semua perempuan cun macam tu ok...motip?? hahahahaha!

tapi memang ramai orang bajet aku dulu2 adalah playgirl, ater nak buat cane...kadang2 bila orang tanya...

'kau ada berapa ex-boyfriend?'
'15'
'dah agak dah'

*celaka*

sakit hati aku....huhuhu!

0 comments: