Friday, August 19, 2011

Mirip Scha Al-yahya..

Posted by mrs yaya at Friday, August 19, 2011
walaupun korang tak suka Scha Al-yahya...apakukesah...
hehe! aku lebih cenderung menyukai Scha Al-yahya dari lady gaga mahupun actress luar..
tak kesah la Scha Al-yahya couple dengan Awal Ashaari ke, suara macam lelaki ke, perangai ganas ke...
myohmy..nampak sangat kan aku ni setia...tibe2...kekeke!
yela. takkan sebab suara dia macam lelaki,aku boleh tak suka dia..
sama konsep kalau gf kau dulu2 suara bukan main manja..
tibe2 dia berubah suara macam lelaki bila marah,pastu tambah lagi time gaduh,dia pukul2 kau, apakah kau tibe2 nak membenci dia...sebab sayang kau terima dia jugak kannn????
atau dulu pakwe ko alim, tibe2 dia pegang tangan ko...? ha cane tu? hehehe!
jawab la sendiri ye...

hamik kau menyimpang..hehe! minta di maafi if contoh aku tu melebih2..hehehe! sebab aku cuma nak cakap kat sini...
petang tadi ada akak panggil aku Scha Al-yahya..wakakakakaka!

akak tu la..tengah2 aku bizi2 tibe2 datang panggil aku Scha..terus aku berdrama dengan dia..

K = kakak. A= aku

K: muka awak macam scha la
A: akak ni saja buat saya rasa femes..hehe!
K: ya la.. (terus bukak paper kebetulan ada pulak scha dalam tu)
A: akak nak saya sign kan untuk akak meh? boleh tapi lain sikit dari scha la...hehe!
K: hehe! betul la..kalau awak freehair n kurus sikit mesti sama lor...(terasa gemok pule...)
A: hahahah!
K: hahaha!

terus masuk kereta lepas ada lah makluk2 yang jeles ejek2 aku..hai scha hai scha..perghhhh...
kemain pulak dorang ni..huhu!terus aku cover line..

'ala akak tu nak mintak jadi adik angkat la tu...tak pun nak aku jadi adik ipar dia...huhuhu!!akak..muka adik akak kalu macam aaron aziz..saya TERIMA!!hahaha!!

kelakar betul..Scha Al-yahya tu tak de la cantik sampai aku tibe2 rasa nak feeling jelita kan..
tapi aku frust jugak la sebab dia tak kata muka aku macam Fasha Sandha (tidaklakutahu) huhu!

0 comments on "Mirip Scha Al-yahya.."

Post a Comment

Friday, August 19, 2011

Mirip Scha Al-yahya..

walaupun korang tak suka Scha Al-yahya...apakukesah...
hehe! aku lebih cenderung menyukai Scha Al-yahya dari lady gaga mahupun actress luar..
tak kesah la Scha Al-yahya couple dengan Awal Ashaari ke, suara macam lelaki ke, perangai ganas ke...
myohmy..nampak sangat kan aku ni setia...tibe2...kekeke!
yela. takkan sebab suara dia macam lelaki,aku boleh tak suka dia..
sama konsep kalau gf kau dulu2 suara bukan main manja..
tibe2 dia berubah suara macam lelaki bila marah,pastu tambah lagi time gaduh,dia pukul2 kau, apakah kau tibe2 nak membenci dia...sebab sayang kau terima dia jugak kannn????
atau dulu pakwe ko alim, tibe2 dia pegang tangan ko...? ha cane tu? hehehe!
jawab la sendiri ye...

hamik kau menyimpang..hehe! minta di maafi if contoh aku tu melebih2..hehehe! sebab aku cuma nak cakap kat sini...
petang tadi ada akak panggil aku Scha Al-yahya..wakakakakaka!

akak tu la..tengah2 aku bizi2 tibe2 datang panggil aku Scha..terus aku berdrama dengan dia..

K = kakak. A= aku

K: muka awak macam scha la
A: akak ni saja buat saya rasa femes..hehe!
K: ya la.. (terus bukak paper kebetulan ada pulak scha dalam tu)
A: akak nak saya sign kan untuk akak meh? boleh tapi lain sikit dari scha la...hehe!
K: hehe! betul la..kalau awak freehair n kurus sikit mesti sama lor...(terasa gemok pule...)
A: hahahah!
K: hahaha!

terus masuk kereta lepas ada lah makluk2 yang jeles ejek2 aku..hai scha hai scha..perghhhh...
kemain pulak dorang ni..huhu!terus aku cover line..

'ala akak tu nak mintak jadi adik angkat la tu...tak pun nak aku jadi adik ipar dia...huhuhu!!akak..muka adik akak kalu macam aaron aziz..saya TERIMA!!hahaha!!

kelakar betul..Scha Al-yahya tu tak de la cantik sampai aku tibe2 rasa nak feeling jelita kan..
tapi aku frust jugak la sebab dia tak kata muka aku macam Fasha Sandha (tidaklakutahu) huhu!

0 comments: