Tuesday, August 9, 2011

rambot lameeeee???

Posted by mrs yaya at Tuesday, August 09, 2011
aritu ade permintaan nak tengok muke aku dengan gaye rambot yang lain kan...
tarikk napas masing2....kang ade yang fengsannn aii tak amik port ye..kite kenal kat blog ajer..jangan datang spital mintak ubat kat ai...huhuhu....*keji gile wat2 tak kenal..hahahaaaa!*

dulu2..rambot aku panjangggg...dan aku adelah tak suke ikat rambot...mungkin mase tu dah rase cantek sangat la tu kan..padahal cam antu je bile tengok2 balik..hihi! bile angin datang rambot terbang2 rase dah hot giler ahh wa cakap sama lu....
gile cam longkang kah perangaiii...huhuhu....

see? panjang kan rambot aiiiiiii....
rambot panjang adelah best tau..tapi di sebab kan aku dah bosan rambot panjang..
MAKA nyaaaaaaa...aku potong sampai ke bahu..time ni xde la rambot ke depan2 tu..still sisir ke belakang..waaaahhhhhh..sisir katenye....haha!



lain ke muke aku? takde lah..same je aku rase...kalau kau selak rambot depan aku tu...gini jugak la kot jadinye...takde pulak nak tuka jadi siti nurhaliza pulak kan...kekekeke!

ok ini rambut aku yang sekarang....dah la tu eh tengok pic aku yang lain sikit fensyen nyeeee...ala..ai tetap diana yang gedik tu la..dun wori...kehkeh!!

ade lagi ke permintaan nak tengok aku macam2 mane lagi...
cececece...permintaan...artis ke ko??hahahahaha!

kasik la ai can verangan verangannnn....

take care semua... *apakah diana sangat berbudi bahase tetibe pesan2 jaga diri..sesuatuuu...huhu*

0 comments on "rambot lameeeee???"

Post a Comment

Tuesday, August 9, 2011

rambot lameeeee???

aritu ade permintaan nak tengok muke aku dengan gaye rambot yang lain kan...
tarikk napas masing2....kang ade yang fengsannn aii tak amik port ye..kite kenal kat blog ajer..jangan datang spital mintak ubat kat ai...huhuhu....*keji gile wat2 tak kenal..hahahaaaa!*

dulu2..rambot aku panjangggg...dan aku adelah tak suke ikat rambot...mungkin mase tu dah rase cantek sangat la tu kan..padahal cam antu je bile tengok2 balik..hihi! bile angin datang rambot terbang2 rase dah hot giler ahh wa cakap sama lu....
gile cam longkang kah perangaiii...huhuhu....

see? panjang kan rambot aiiiiiii....
rambot panjang adelah best tau..tapi di sebab kan aku dah bosan rambot panjang..
MAKA nyaaaaaaa...aku potong sampai ke bahu..time ni xde la rambot ke depan2 tu..still sisir ke belakang..waaaahhhhhh..sisir katenye....haha!



lain ke muke aku? takde lah..same je aku rase...kalau kau selak rambot depan aku tu...gini jugak la kot jadinye...takde pulak nak tuka jadi siti nurhaliza pulak kan...kekekeke!

ok ini rambut aku yang sekarang....dah la tu eh tengok pic aku yang lain sikit fensyen nyeeee...ala..ai tetap diana yang gedik tu la..dun wori...kehkeh!!

ade lagi ke permintaan nak tengok aku macam2 mane lagi...
cececece...permintaan...artis ke ko??hahahahaha!

kasik la ai can verangan verangannnn....

take care semua... *apakah diana sangat berbudi bahase tetibe pesan2 jaga diri..sesuatuuu...huhu*

0 comments: