Saturday, August 6, 2011

laki dayus...

Posted by mrs yaya at Saturday, August 06, 2011
tengah2 baring melayan perasaan nih...
tetiba aku ingt satu kes kat area TC(telok cempedak)...
walaupun cite nih dah lame..time2 hangat bercinta konon...huhu!!

time aku tuju ke TC..tetiba aku terpandang 1couple nih kat tepi jalan...
umur dalam awal 20 an..cam itu la...
lelaki tu macam marah2 dan bla dengan moto dia tinggalkan perempuan tu...
bile aku patah balik...tengok2 perempuan tu still ada kat situ...
jalan sorang2...lelaki 2 entah tak tahu pergi mane....

bodooooooooo....
kesian gile kat perempuan tu...
ko agak2 la nak tinggal gf ko jalan sorang2...
banggan nak mampusss.....
perempuan bukan tempat ko nak tinggal sesuka hati...
if bergaduh pun..bawa la dia balik....
pandai ambil...pandai la bawa balik...
patutnye lelaki tempat perempuan berlindung...
lelaki tu memang bongokkkksss....
tak suke...

haih....tak tau la ape masalah dorang nak gado..but if pompuan tu salah or watsoeva..
tak payah la sampai tinggal...
haih..ni yang wat aku rase cam....
budus.....!!


0 comments on "laki dayus..."

Post a Comment

Saturday, August 6, 2011

laki dayus...

tengah2 baring melayan perasaan nih...

tetiba aku ingt satu kes kat area TC(telok cempedak)...
walaupun cite nih dah lame..time2 hangat bercinta konon...huhu!!

time aku tuju ke TC..tetiba aku terpandang 1couple nih kat tepi jalan...
umur dalam awal 20 an..cam itu la...
lelaki tu macam marah2 dan bla dengan moto dia tinggalkan perempuan tu...
bile aku patah balik...tengok2 perempuan tu still ada kat situ...
jalan sorang2...lelaki 2 entah tak tahu pergi mane....

bodooooooooo....
kesian gile kat perempuan tu...
ko agak2 la nak tinggal gf ko jalan sorang2...
banggan nak mampusss.....
perempuan bukan tempat ko nak tinggal sesuka hati...
if bergaduh pun..bawa la dia balik....
pandai ambil...pandai la bawa balik...
patutnye lelaki tempat perempuan berlindung...
lelaki tu memang bongokkkksss....
tak suke...

haih....tak tau la ape masalah dorang nak gado..but if pompuan tu salah or watsoeva..
tak payah la sampai tinggal...
haih..ni yang wat aku rase cam....
budus.....!!


0 comments: