Wednesday, August 3, 2011

will u?

Posted by mrs yaya at Wednesday, August 03, 2011

kalau saya down,

boleh tak awak naikkan semangat saya semula????

(saya perlu berjumpa kaunselor *lelaki*)

hehe!

kejap, kaunselor lelaki, yang hemsem..hikhik!''

saya sebenarnya betul-betul stress, terlalu stress, serius!

tak ada kene mengena pun dengan period eh, guwa dah tak terluka, guwa suci di sini, hehe!

rasa nak bercuti, tenangkan minda, rehatkan badan, kilatkan kuku...huhuhu!

ni stress nak kawen sabtu ni, apa pun tak prepare lagi...
hantarannya, cincin, hotel nak honey honey..hahahha! boleh la bla kan...
gile perasaan sendiri..hakhak!!!

korang rasa kenapa dengan aku sekarang ni???
aku pun pelik dowh, aku sebenarnya banyak benda nak cerita,
banyak gila nak update..
tapi bila tengok blog dan fesbuk,terus bohsan....

kenapa eh dengan aku ni?
fikir apa entah..
alfelikun la...

0 comments on "will u?"

Post a Comment

Wednesday, August 3, 2011

will u?


kalau saya down,

boleh tak awak naikkan semangat saya semula????

(saya perlu berjumpa kaunselor *lelaki*)

hehe!

kejap, kaunselor lelaki, yang hemsem..hikhik!''

saya sebenarnya betul-betul stress, terlalu stress, serius!

tak ada kene mengena pun dengan period eh, guwa dah tak terluka, guwa suci di sini, hehe!

rasa nak bercuti, tenangkan minda, rehatkan badan, kilatkan kuku...huhuhu!

ni stress nak kawen sabtu ni, apa pun tak prepare lagi...
hantarannya, cincin, hotel nak honey honey..hahahha! boleh la bla kan...
gile perasaan sendiri..hakhak!!!

korang rasa kenapa dengan aku sekarang ni???
aku pun pelik dowh, aku sebenarnya banyak benda nak cerita,
banyak gila nak update..
tapi bila tengok blog dan fesbuk,terus bohsan....

kenapa eh dengan aku ni?
fikir apa entah..
alfelikun la...

0 comments: